Постари или помлади партнери?

ХЦЛ, дете млад си ти, али совршенство кај жените има од 15 до 20 и од 30 до 35.
Искусни форумџии мислам дека се согласувате со мене.

Tonchie напиша:
ХЦЛ, дете млад си ти, али совршенство кај жените има од 15 до 20 и од 30 до 35.
Искусни форумџии мислам дека се согласувате со мене.
Абе можеби сум млад ама јас си одговорив на темата:Едноставно - физички кои повеќе ве привлекуваат?Значи си кажувам за себе.

Инаку незнам баш дали исто изгледаат 15,16 годишни со 25,26 годишни.

Постари, или нека не се постари али да делуваат возрасно и созреано :icon_lol:

иако неодамна одговорив на нешто слично.. Кога имав 16 сакав 19-20-21 годишни, сега на 24 сакам 21-20-19 годишни.:)

Може е привлечна идејата со постара, ама сепак - младо си е младо.
Полно енергија, стегнато, еластично, полно живост, меки коски...

Ако збориме за „сексуалниот дел“, јас сум за младо или еквивалентно, кога би имал избор.

Колку и да е стар битно е физички да биде во топ форма. Мислам... Знаете повеќето за кој и за што ви зборам :icon_mrgr

uvek mi idelo so postari,valjda deka poednostavno sum reshaal na shto sum...nemalo vrti kisha oko kragujevca.

Зависи од периодот, зависи од нервите, зависи од времето. Некогаш онакви, некогаш, вакви, некогаш такви. А, зашо стварно стоти пат збориме за ова?

Sve zavisi od toa za sto sum raspolozen. Nekogas si sakame postara i poiskusna so koja mnogu polesno ke se razbirame vo postapkite i igrite :P, a dodeka so pomladite neznam dali mene mi se slucuva ili e primer so site ama sekogas ima nekoj problemi kako ne mozam toa, ne mi se dopaga ova, ne sum probala nikogas i sl...
Zakljucok : Ako sakam kvaliteten sex jas biram postara, a ako ne go baram kvalitetot togas i pomladite mnogu ubavo se druzat...

epa vidi vaka u princip site mashki sakaat pomladi zatoa shto mislat deka se nezreli i mislat deka moze da gi lazat a za zenskite posho site vikaat deka pobrzo se razvivaat od nas oni saakaat postari osobi zatoa shto mislaat deka vrsnicite nivni nemoze da gi razberat

Postari.Najmnogu 5 godini sega za sega:)

neznam zasho aj objasnete mi zasho sakate postari partneri za devojkite ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom