Постари или помлади партнери?

Кога се млади сакаат постари, кога се веќе стари - тогаш сакаат помлади.

Толку ли е тешко да сфатиш?

Врската со постар маж им е попривлечна и поинтересна, исто како на тебе што би ти било интересно да ја „решиш“ мајката на другар ти. Но, кај жените не е само тоа... Младите девојки во постарите мажи гледаат сигурност (да, и на финансиска мислам), зрелост и очекуваат разбирање. Тоа дефинитивно им го „грее“ срцето.

Кога ќе остарат некои сакаат афери со младичи ко нас. Демек да осетат „младо месо“. А некои, едноставно се опаметуваат... :wink:

Се дур работат алатките потребни за врската, супер е...тек коа мора да се иде на генерален ремонт настануваат проблемите.

Koa e u prashanje... seks kao seks.. a ne kao ljubov.. Ok e da e postaro.Nesho kao vino.. shto postaro.. podobro!!!Ama..koa e u prashanje ljubov.. definitivno bi nesho pomlado!

Има три опции (барем според тоа јас како гледам на работиве).

Јас имам 20 години, што значи:

Опција 1: Помладо девојче - од 1ва до 3та средно - да си ја собереш од дома во 7 саат, да си ја прошеташ на кафе докај 10ипол, да се прошеташ у природа докај 11ипол...во 12 да ја однесам дома и после тоа да продолжам со “ноќниот живот“. Во оваа опција во предвид доаѓа само бацување и галење...ништо еротско и сексуално.

Опција 2: Моја возраст - девојка на факлутет, сериозна врска, искачање на кафе, диско ова она....со сите редови.

Опција 3: Постара - да си најдам некоја што си има работа, па само да ме собере, да ме однесе на кафе, да ме легне и да ме пушти дома да си идам, па после она да си тера “ноќен живот“.

има појќе опции (18 сум):
1. малолетна: да ја лажам и мафтам и да глеам да ја опашам
1.1. ептен малолетна: да ја лЕжам

2. мое годиште: да се заљубам и да ја чекам
2.1. истото: да не се заљубам и да не ја чекам

3. постара: да ме учи на нови работи
3.1. ептен постара: да чекам наследство

Разлика во години меѓу партнерите

Колку ви е минимум или пак максимум разликата во години со партнерот? Сакате помали или постари од вас? Или пак годините за вас се само број.

За мене порано беа најмалку 4 години постар, потоа на 3, сега на 2, па одгодина можда и на една да паднам :) Али со помлад од мене никогаш не би можела да бидам, како фобија да имам од нив (барем не сега за сега пошто помлади машки од мене значи дека можда и не се ни влезени у пубертет).
Сега би рекла најмал - 1 година постар од мене, најстар - 6 години постар (за ова можам мали исклучоци да направам).

Вие?? :)

Не претпочитам ништо кога се години во прашање. Во врската имам други приоритети.
Моментално девојка ми е постара од мене и се` функционира беспрекорно.

definitvno da bidat +/- 3 od mojata vozrast a moze i pogolemi samo pomali neee
abe sve sto si e dobro......
ne za dzabe vinoto e poslatko i poubavo koga e postaro

koga bi odbirala mekoj maz za decko najprvin ke proveram dali e stear ili mlad i bi go odbrala mladiot zosto poubavo e mladoto odnego staroto

Не е многу битно дали е помлад/а или постар/а , побитно е дали е во топ-форма и каков менталитет поседува !!! :sport1:
.....ах, Штрумфета слатка....

i to i to .... sakam i pomladi a sakami postari max 3 god postari od mene! Ali definitivno pomladite mnogu poveke me privlekuvaat :)

Ne e bitno kolku godini ima ako me privlekuva i 16 moze a i 26g.

Mojata partnerka e 7 godini pomala od mene. Nekogas e toa prednost a nekogas i nedostatok. Zavisi kako ke se postavat rabotite vo vrskata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom