Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас првпат кога ја чув песната од Мерлин (БиХ) не ми се допадна којзнае колку, али после неколку преслушувања ми се допадна песната и навистина му посакувам да влезе во финале.

Од прв пат да се слушне песна не изгледа убаво ама секоја чест за човекот,реални да сме.Јас сакам и да победи :pipi:

Ај да не откривам многу детали што и како ќе биде вечерва, али обрнете внимание на настапите на Шведска и Естонија.

Ne veruvam deka ke pomineme ,ama od druga strana glupostite na Koprov sekogas go naogaat patot da finaleto:nesum:
Sto se odnesuva do Merlin poradi postojano svirenje na edna pesna negova bo bus za Sofija pred mnogu godini, mislam idese vaka "ne dozvoli da provedem sam jos jednu noc zovi upomoc",mene niedna pesna na Merlin ne mi se svigala za da posakam da ja slusnam 2 pati,moze seuste imam traumi :toe:

држам среќа за вечер :)

ќе ни треба многу појќе од среќа вечер. Ќе треба сам Господ да слезе и да не пројде у финале а да бидемо меѓу први 15... тоа ни Он не може да го направи (:

држам среќа за вечер :)

Надежта последна умира. Сепак умира.:icon_lol:
Како и да е, нека пројде се како што треба, колку и да не ми се свиѓа песната, не' претставува нас како држава, па нека пројде најдобро како што може. (ако може)

ќе ни треба многу појќе од среќа вечер. Ќе треба сам Господ да слезе и да не пројде у финале а да бидемо меѓу први 15... тоа ни Он не може да го направи (:
Не ни треба среќа нас... Само корупција и далавери не спасуваат лол

Каков Мерлин, овие будаливе требаше да ги пуштат :)

Ау ѕверови, ја би им дал право да не преставуваат да имам право на тоа искрено, кога веќе Дино Мерлин Босанциве го бираат наместо да изберат ваква перфектна песна освен ако не им ја забранат :))

Ова е еден од тие моменти кога се чувствуваш непријатно како македонец.

Зошто? Мислам дека ќе имаме добар настап и дека ќе влеземе во финале, иако мене не ми се допаѓа ни пејачот ни песната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom