Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Јас првпат кога ја чув песната од Мерлин (БиХ) не ми се допадна којзнае колку, али после неколку преслушувања ми се допадна песната и навистина му посакувам да влезе во финале.
Од прв пат да се слушне песна не изгледа убаво ама секоја чест за човекот,реални да сме.Јас сакам и да победи :pipi:

L

Lu

Гостин
Ај да не откривам многу детали што и како ќе биде вечерва, али обрнете внимание на настапите на Шведска и Естонија.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Ne veruvam deka ke pomineme ,ama od druga strana glupostite na Koprov sekogas go naogaat patot da finaleto:nesum:
Sto se odnesuva do Merlin poradi postojano svirenje na edna pesna negova bo bus za Sofija pred mnogu godini, mislam idese vaka "ne dozvoli da provedem sam jos jednu noc zovi upomoc",mene niedna pesna na Merlin ne mi se svigala za da posakam da ja slusnam 2 pati,moze seuste imam traumi :toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
држам среќа за вечер :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ќе ни треба многу појќе од среќа вечер. Ќе треба сам Господ да слезе и да не пројде у финале а да бидемо меѓу први 15... тоа ни Он не може да го направи :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Надежта последна умира. Сепак умира.:icon_lol:
Како и да е, нека пројде се како што треба, колку и да не ми се свиѓа песната, не' претставува нас како држава, па нека пројде најдобро како што може. (ако може)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
ќе ни треба многу појќе од среќа вечер. Ќе треба сам Господ да слезе и да не пројде у финале а да бидемо меѓу први 15... тоа ни Он не може да го направи :)
Не ни треба среќа нас... Само корупција и далавери не спасуваат лол

М

Мартин`

Гостин
Каков Мерлин, овие будаливе требаше да ги пуштат :)

Ау ѕверови, ја би им дал право да не преставуваат да имам право на тоа искрено, кога веќе Дино Мерлин Босанциве го бираат наместо да изберат ваква перфектна песна освен ако не им ја забранат :))

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.465
Поени од реакции
30.997
Ова е еден од тие моменти кога се чувствуваш непријатно како македонец.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Зошто? Мислам дека ќе имаме добар настап и дека ќе влеземе во финале, иако мене не ми се допаѓа ни пејачот ни песната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom