Од прв пат да се слушне песна не изгледа убаво ама секоја чест за човекот,реални да сме.Јас сакам и да победиЈас првпат кога ја чув песната од Мерлин (БиХ) не ми се допадна којзнае колку, али после неколку преслушувања ми се допадна песната и навистина му посакувам да влезе во финале.
место кај Мерлин, кај Телеком у џеб.за мерлин сум дал толку пари до сеа, уште за 50 денари.
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2011#Semi-final_2Abe koj po red nastapuvame?
ќе ни треба многу појќе од среќа вечер. Ќе треба сам Господ да слезе и да не пројде у финале а да бидемо меѓу први 15... тоа ни Он не може да го направидржам среќа за вечер![]()
Надежта последна умира. Сепак умира.држам среќа за вечер![]()
Не ни треба среќа нас... Само корупција и далавери не спасуваат лолќе ни треба многу појќе од среќа вечер. Ќе треба сам Господ да слезе и да не пројде у финале а да бидемо меѓу први 15... тоа ни Он не може да го направи![]()
Ау ѕверови, ја би им дал право да не преставуваат да имам право на тоа искрено, кога веќе Дино Мерлин Босанциве го бираат наместо да изберат ваква перфектна песна освен ако не им ја забранатКаков Мерлин, овие будаливе требаше да ги пуштат
Am, i ti ucestvuvas vo cirkusov?Зошто? Мислам дека ќе имаме добар настап и дека ќе влеземе во финале, иако мене не ми се допаѓа ни пејачот ни песната.