Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
2006та беше добра, имаше хитови, но според мене најдобра беше во 2004та година. Кога победи Руслана, истата година беа и турците Athena - For real навистина прекрасна песна, мислам најубава евровозиска песна досега. Лане моје на Жељко беше убава и уште ред други кои беа хитови периодот. Уште се сеќавам и на Албанската песна - The image of you, ете убави биле, ми останале во сеќавање, песната од Athena ми е хит и ден денес си ја слушам :) После таа евровизија 2006та како што кажав беше одлична и натаму искрено не сум ни гледала, само го гледам нашиов циркус сета таа еуфорија додека се избере (намести) кој да оди, не за друго туку да си посеирам малку и да се понервирам ради неправдата. :icon_lol:

дино мерлин само ја препеал на англиски неговата песна? О.о позната ми гледа....лљево десно да не беше мислам?

Слаткар му ја пишел песнава на нашиот, јас се чудам ама и можно е да е оригинало "Ни какаљин ни камаја, ма ништо не ја разбирам, Ни какаљин, ни камаја за неа се ке напучам" "јас Македонец а она Пичица (Курвица)" "Дајте и вотка а мене зеленка" .... :smir:

Слаткар му ја пишел песнава на нашиот, јас се чудам ама и можно е да е оригинало "Ни какаљин ни камаја, ма ништо не ја разбирам, Ни какаљин, ни камаја за неа се ке напучам" "јас Македонец а она Пичица (Курвица)" "Дајте и вотка а мене зеленка" .... :smir:
:tapp: Коментаров стварно не ти требаше...

Засеа од овие шо ги чув Данска,Босна и Молдавија ми фатија увце...додуша сум пристрасен за Молдавија ради 2005та:icon_lol:
Таа година ми беше омилена нивната и Романската Razom Nas Bahato :vozbud:

Украинска беше таа. :)

Инаку се согласувам дека 2006та излегоа најдобри песни.

И јас имам чувство дека секоја година по малку спласнува еуфоријата околу Евровизија,но не знам зошто.
Инаку од досега што ги слушнав најмногу ми се допаѓа италијанската песна :).

Мислев дека србите после ланската бламажа дека ќе пратат добра песна оно и тие тапа како нас. Ај ние толку ни е капацитетот на јаднава ни естрада... ама они.... ајде се надевам дека Дино ќе победи и ќе го обели образот на поранешните Ју-републики.

истата година беа и турците Athena - For real навистина прекрасна песна, мислам најубава евровозиска песна досега. :

Дефинитивно. Најдобрата евровизиска песна за мене. До ден денес ја слушам и не ми е здосадена. Таа година мислам дека не победи само затоа што Евровизијата се одржуваше во Турција па речиси невозможно беше два пати по ред иста земја да победува.

Иначе не го глеам ова од поодамна. Спласна еуфоријата, не е тоа што беше порано. Колку само хитови во минатото испаѓаа од овој настан, се вртеа и низ радија и секаде. Сеа ги преслушав овие песни што се ставени на првата страна, и можам да заклучам дека како поминуваат годините се покатастрофа и покатастрофа песни се испраќаат на Евровизија.

не беше најдобра 2006 туку 2004 Тоше беше,Дин беше,оној педерон сакис беше,Јоксимовиќ беше и Руслана што победи.

Инаку на мерлин песната е срање.

не беше најдобра 2006 туку 2004 Тоше беше,Дин беше,оној педерон сакис беше,Јоксимовиќ беше и Руслана што победи.

Инаку на мерлин песната е срање.

И Атена ги заборави. :)

мене најдобра турска песна ми беше

Кој е наш представник?

Кој е наш представник?

Еве ти ја, да си ја ставиш на рипит и цел ден да си ја слушаш...

Како што ги слушам песничкиве ми се допаѓаат само две, и тоа
на Швајцарија

и

на Шпанија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom