Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Moon Child

Гостин
2006та беше добра, имаше хитови, но според мене најдобра беше во 2004та година. Кога победи Руслана, истата година беа и турците Athena - For real навистина прекрасна песна, мислам најубава евровозиска песна досега. Лане моје на Жељко беше убава и уште ред други кои беа хитови периодот. Уште се сеќавам и на Албанската песна - The image of you, ете убави биле, ми останале во сеќавање, песната од Athena ми е хит и ден денес си ја слушам :) После таа евровизија 2006та како што кажав беше одлична и натаму искрено не сум ни гледала, само го гледам нашиов циркус сета таа еуфорија додека се избере (намести) кој да оди, не за друго туку да си посеирам малку и да се понервирам ради неправдата. :icon_lol:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
дино мерлин само ја препеал на англиски неговата песна? О.о позната ми гледа....лљево десно да не беше мислам?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Слаткар му ја пишел песнава на нашиот, јас се чудам ама и можно е да е оригинало "Ни какаљин ни камаја, ма ништо не ја разбирам, Ни какаљин, ни камаја за неа се ке напучам" "јас Македонец а она Пичица (Курвица)" "Дајте и вотка а мене зеленка" .... :smir:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Слаткар му ја пишел песнава на нашиот, јас се чудам ама и можно е да е оригинало "Ни какаљин ни камаја, ма ништо не ја разбирам, Ни какаљин, ни камаја за неа се ке напучам" "јас Македонец а она Пичица (Курвица)" "Дајте и вотка а мене зеленка" .... :smir:
:tapp: Коментаров стварно не ти требаше...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Засеа од овие шо ги чув Данска,Босна и Молдавија ми фатија увце...додуша сум пристрасен за Молдавија ради 2005та:icon_lol:
Таа година ми беше омилена нивната и Романската Razom Nas Bahato :vozbud:
Украинска беше таа. :)

Инаку се согласувам дека 2006та излегоа најдобри песни.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
И јас имам чувство дека секоја година по малку спласнува еуфоријата околу Евровизија,но не знам зошто.
Инаку од досега што ги слушнав најмногу ми се допаѓа италијанската песна :).

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мислев дека србите после ланската бламажа дека ќе пратат добра песна оно и тие тапа како нас. Ај ние толку ни е капацитетот на јаднава ни естрада... ама они.... ајде се надевам дека Дино ќе победи и ќе го обели образот на поранешните Ју-републики.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534
истата година беа и турците Athena - For real навистина прекрасна песна, мислам најубава евровозиска песна досега. :
Дефинитивно. Најдобрата евровизиска песна за мене. До ден денес ја слушам и не ми е здосадена. Таа година мислам дека не победи само затоа што Евровизијата се одржуваше во Турција па речиси невозможно беше два пати по ред иста земја да победува.

Иначе не го глеам ова од поодамна. Спласна еуфоријата, не е тоа што беше порано. Колку само хитови во минатото испаѓаа од овој настан, се вртеа и низ радија и секаде. Сеа ги преслушав овие песни што се ставени на првата страна, и можам да заклучам дека како поминуваат годините се покатастрофа и покатастрофа песни се испраќаат на Евровизија.

P

PewDiePie

Гостин
не беше најдобра 2006 туку 2004 Тоше беше,Дин беше,оној педерон сакис беше,Јоксимовиќ беше и Руслана што победи.

Инаку на мерлин песната е срање.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534
не беше најдобра 2006 туку 2004 Тоше беше,Дин беше,оној педерон сакис беше,Јоксимовиќ беше и Руслана што победи.

Инаку на мерлин песната е срање.
И Атена ги заборави. :)

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
мене најдобра турска песна ми беше

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кој е наш представник?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Кој е наш представник?
Еве ти ја, да си ја ставиш на рипит и цел ден да си ја слушаш...

Како што ги слушам песничкиве ми се допаѓаат само две, и тоа
на Швајцарија

и

на Шпанија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom