Фан Клуб: Интер

Mnogu gazese Benji denes auuuf jezivo bese toa da se gleda od sto bese dobar, vrijaza na fudbaler, mozda i transfer na godinata u Italija sezonava koj kur, so ogled deka site ni predviduvaa kolaps otkako Skriniar si otide a i ovoj dojde realno za mala suma, duplo poise vredi u momentov.

Hakan predavnikot inace so se sjebal sto otide od Milan u Inter, denes zaokruzi sve, gi osvoi site tituli sto moze da se osvojat u italijanskiot fudbal. :kruna: :kruna: :kruna: :kruna:

И мораше Ачерби денес да закова еден,едноставно беше пишано во ѕвездите да му се исперат сите претходни гревови.
Автоматски споено мислење:

GLzZ06UWEAAIIPp.jpeg

Последно уредено:
Милан 1 титула
Хакан 1 плус 5

NMA РАЗЛИКА!!!

А со тоа и Инзаги избива на третото место со највише трофеи во Интер - 6.
Манчини и Херера имаат по 7 додека Мурињо пет.
Ова е прв пат во историјата на Серија А скудетото да биде решено во дерби натпревар и ова е втор пат во историјата на Серија А еден тим да е шампион со пет натпревари до крајот на сезоната. Првиот пат тоа било во 2006/7 повторно Интер.

Многу блиску бевме и до израмнување или кршење на рекордот во поени кој го држи Конте со Јуве.
Лудило од сезона во секој случај.

Другари нека ни е со среќа титулата јубилејна и само нека се множат. Днопертизата за сезонава ке ја изнесам за друг пат, а сега ке ги поздравам комшиите со песната: „У твоме оку суза, на мојој руци прстен“!

Го утнав викендот малер невиден сум. Па стрпи се за една недела и иди гледај дерби, земав на мртвиот Каљари отидов да ги гледам нерешено да изиграат да ме изнервираат, ама благодарение на Курва Норд тоа нерешено апсолутно не се осети од атмосферата после утакмица.
И тоа Баретото кафичот кој го отворил таму здравје да има, најдобар собир се прави таму со навивачите пред утакмица.

Гледам како уште слават и криво ми е како не бев пред Дуомото синоќа а и сеа ебем ли ти ксмет.

ова е втор пат во историјата на Серија А еден тим да е шампион со пет натпревари до крајот на сезоната. Првиот пат тоа било во 2006/7 повторно Интер.

Грешно инфо е ова.
Не сакам лажни вести па мора да се поправи. Сега го прочитав одново па сфатив што сака да каже авторот.
Интер е единствениот кој два пати го освоил на пет меча пред крај и никој друг не го освоил на 6 меча. Меѓутоа има и други тимови кои на пет кола до крај веќе биле шампиони. Наполи лани, Јуве во 18-19, Торино многу одамна и Фиорентина многу одамна...

Кај Хакан на лајв, му се јавиле на Жанг и Турам му рекол прецедниче не земавте за 0 евра, треба да не частите мене и Хакан само, колата ви кошта поише, една пица е поскапа од нас. :D И Дензел сака да збори со вас за договорот. Хахахаххахаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom