Фан Клуб: Интер

Џонтра што не разбирал италијански според Урко Да Винчи и Стек Алигиери

ГАЗИ МОЈ ИНТЕРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мерачки освоена титула, прегазена лигата, освојување со стил и доминација, заверено Скудето на најсладок можен начин.

Честито Скудето број 20 момци!! :aplauz::aplauz:
Освоено со стил, доминантно. Инзаги е апсолутен господин од тренер. Немам што да додадам, освен дека ме пензионираше од давање прогнози.

Ова беше една од најмераклиските утакмици на кои сум посведочил.
Расплачените фаци на Тео и Калабрија додека пробуваа да бидат исклучени за да избегат од терен ко педерчиња, вредат уште 10 скудета.
Поздрав до сите интераши и ја чекаме 21та сега. :D

@KaWa Има шанса да ги собере сите лајкови од фан клубов. Праќај видеа пријателе наш драг :vozbud:

Па не можеше на поубав начин да се прослави ова јубилејно, слатко, прекрасно и незаборавно Скудето, да ги гледаш умрените незакопани фаци на Тео и Калабрија, бесценето. Како забеган паничев да фатам нет додека ме тресе царина на аеродром и да ги одгледам задњи 10 минути, зјапав у други телефони пошо имаше и други што пратеа, се борев со мрежата, со системот, со све живо и диво. :D

Премногу ми е драго за Инзаги, кога го дадоа у кадар после последниот свиреж изгледаше како планина од срце да му паднала. Пре пре прејака сезона, се надевам дека нема да ја направат истата грешка како после 19ката. ФОРЦА ИНТЕР!!!!

Бенџи најјак денес!!!!

438096569_854385800059354_5044496929164853463_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom