Фан Клуб: Интер

Lautaro dusha nema, nemose sprint da istrca.
Mora da ja dobieme utakmicava, mora uste eden gol vo vtoro.

Го виде сеа на крај? :D
Да бидеме реални, подобра реакција од одбраната на Милан има. Колку шута потрошивме греота е што не е 5 - 0 сега.

ГГГГГГГГАЗИИИИИ!!!!!

Лаутаро едвај се движи ама пак као таков сервираше зицер за Џанго, шанса за Барела и по негов удар на гол дојде корнерот и културниот гол на Перишиќ.

Нека изигра уште 15 минути, да даеме уше еден гол и нека искача надвор.

Поубав ќе беше светов да имавме напаѓачи. Вака сите се посигурни дека ќе дадат гол освен тие што треба.

Ej ваков Милан да неможат да го добијат нека се обесат сите до еден....неможам да разберам...наместо да ги нокаутираат сега и да ги исфрлат од трката за скудетото, тие се тегнат цела утакмица не знаат ниту еднаш да шутнат како шо треба...нека изгубат сега крвта да му ја изнаебам

Ова е АПСОЛУТНА кривица на Инзаги, не можам да сфатам ваков пичкарски пристап, едноставно НЕСФАТЛИВО е мртва екипа да ја вратиш на начин што беспотребно ќе се повлечеш. Значи во прво полувреме ги стопија, не сфаќам зошто не продолжат истото да го играат и во второ, поширока клупа, подобри играчи, водство... ги имаш сите услови да не бидеш пичка и да ги дотепаш. Нонсенс.

Kakov pickarski pristap u vtoro poluvreme,strasno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom