Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.002
- Поени од реакции
- 61.832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
deka bil dogovoren alegri, koj na psg navodno im baral 12m od sezona, u situtacija koga otkazot na konte ke cinel 25m evra minatoto leto.Што е лага?
Ќе се убијам...најодвратниот играч Гомез ако дојди кај нас ќе треба да не ги гледам до крајот...све да му изнаебам на сите ако го донесат копилето.
Па и да не дојде ќе освоиме без проблем.Ако ви дојде Папу, и Конте смени формација со 4 играчи у одбрана ќе освоите титула без проблем
A koja e poentata gomez da go nosis u situacija koga vo sredina na teren gi imas vidal ( koj mora da mu igra uvek ), broz, sensi, barela, a tuka mu e i milenikot galjardini.Па и да не дојде ќе освоиме без проблем.И секако дека Конте ќе ти смени формација со 4 позади, нема проблем. Тоа само Урко може да верува пошо Матераци рекол така
![]()
Пошо ме мрзи да ти одговарам на цел пост, да глуп е.Sea ako e glup
A koja e poentata gomez da go nosis u situacija koga vo sredina na teren gi imas vidal ( koj mora da mu igra uvek ), broz, sensi, barela, a tuka mu e i milenikot galjardini.
ako ostane na 352, gomez ke bide rezerva, ok neam ja nisto protiv toa mada mi nema logika iskreno on da doaga tuka i da e rezerva, nema da saka garant, ako igra 3412, kolku igraci u sredina ke trpat ?
Aj malce realno razmisli, koja e najidealnata situacija za inter so gomez, koj igra na 10ka u atalanta
Ама брат Матераци рекол така шотие глуп не бладај.Би играл позади Лукаку со Мартинез. Затоа и ги поврзуваат со Жервињо, Гомез и Закањи.
Сите тие играат на иста или слична позиција.
Гомез оваа сезона е увек таму со Аталанта каде беше Перишиќ вс Верона.
Мислам дека Конте нема да игра веќе класична 352, туку повеќе 3421.
Ама брат Матераци рекол така шотие глуп не бладај.
i kako nas ni pominuvase taa formacija ? Kako inter igraa koga konte gi terase tie eksperimenti ... bedno i frustriracki za gleanjeБи играл позади Лукаку со Мартинез. Затоа и ги поврзуваат со Жервињо, Гомез и Закањи.
Сите тие играат на иста или слична позиција.
Гомез оваа сезона е увек таму со Аталанта каде беше Перишиќ вс Верона.
Мислам дека Конте нема да игра веќе класична 352, туку повеќе 3421.
Sto moze da dostavi gomez a ne mozese eriksen na primer, kako 10ka, ovoj demek se vraka, pomaga nazad, borben e, fizicki jak ? Na koja osnova togas vaka go tretira eriksen.
Zatoa mnogu ne bi se raduval na vakov transfer, osven ako ne se resi da dostavi nesto novo i konecno da ja pokaze pravata takticka fleksibilnost za koja sekoj go kritikuva deka ja nema.
Baska sto ke trpi sredinata najmnogu, koj ne bi igral ? Barela ? Broz ? Sensi ?
Па и да не дојде ќе освоиме без проблем.И секако дека Конте ќе ти смени формација со 4 позади, нема проблем. Тоа само Урко може да верува пошо Матераци рекол така
![]()