Фан Клуб: Интер

Судијава алал да му е, пак свирнаа непостоечки пенал против нас :facepalm:
Мада за играта на Интер нема никакво оправдување, ова е срам за ваков клуб. Ееееееј Џиерицо скапана, да те згази камион па целиот да идеш у гипс, не само раката да ти биде...

У Ноември 2012, бев на Меаца да ги глеам Интер прв пат... И си одбрав утакмица (демек полесна, сигурна победа си викам) против Каљари...

Едвај бод извадија, 2-2 заврши... Си викам види у пм, на колкав пат се заакав за да ги глеам 2-2 да играат со КАЉАРИ!
Не може да биде полошо од ова си мислев, што баксуз ќе бев!

Коа они... годинава... ме убедија дека уствари среќен сум бил јас тогаш. :)

Бруки е овој Мацари, Б Р У К И !

Па и коментаторов на Арена, демек овој Интер бил бледа сенка на тој од претходните утакмици со Аталанта, Сасуоло... која сенка бе идиоту еден, цела сезона, сите утакмици ги игра очајно...

Фала, чао!

Не е крив Мацари не дупете сега и вие, што е он крив Нагатомо што прво им дава топка на послужавник да дадат гол после праи два глупи жолти на нивна половина !!!!! И Видич е дупе .....

Минута не издржаа после тоа, измена да напраи бар

Не е крив Мацари не дупете сега и вие, што е он крив Нагатомо што прво им дава топка на послужавник да дадат гол после праи два глупи жолти на нивна половина !!!!! И Видич е дупе .....
затоа што не знае една тактика да истурка, цело време мафта со рацете као демек играчите му се криви шо не оди . се затуцал со тој неговиот лузерски систем на 3-5-2 и не остапува ебаму семето негово. Раниери за него е Дел Боске+Мурињо +Анчелоти и тоа на квадрат.

Шта је пичке....утре ќе му ја издупиме глата на Каљари и Земан..барем дома мораме да покажваме заби..Освалдо и Паласио се доволни во нападот со оглед на ситната повреда на Икарди и со бекојте Додо и Џонатан

ШТА РЕЧИ А НЕ ЗАПЛАКАТИ :D

Мацари е најкомедиај бе - нема план Б

Тоа е разликата меѓу него и рецимо Мурињо кој што кога губи 1-2 и со 5 играча мање ќе го ставеше Матераци или Самуел напад да игра ....

Мацари е најкомедиај бе - нема план Б

Тоа е разликата меѓу него и рецимо Мурињо кој што кога губи 1-2 и со 5 играча мање ќе го ставеше Матераци или Самуел напад да игра ....
Мацари нема воопшто план, Дејане.

П.с. Ја и Деко ја имаме Интер т1 на сите ебани ливчиња, така да јасно е зошто се дешава ова.

Мацари нема воопшто план, Дејане.

П.с. Ја и Деко ја имаме Интер т1 на сите ебани ливчиња, така да јасно е зошто се дешава ова.

Не ми е јасно само зашто не ме удри кола и да ми пресуди ...

Многу грешки, ама и многу тенденциозно судење.
Зошто му го даде првиот жолт на Нагатомо? Зошто е низок?

Ај ние сме такви ко што сме, ама и цела Италија е отидена упм. Срање, срање лига. Неописливо досаден фудбал, измешан со некоја ситна политика, очигледно.

Не знам како планираат да станат конкурентни со останатите, уствари не верувам дека планираат било што.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom