S
StormRage
Гостин
Кревам на се, скриени, познати, непознати. Ако е трол ќе се пцуеме 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да го немаше ова ти напишано ке го напишев јасТие одбивања на непознати броеви се карактеристика на искомплексирани егоисти кои мислат дека некој ги шпиунира и дека ги мањачи.
не си баш во право, постојат стварно мрднати во умот, што ти ѕвонат во 4 сатот сабајле, само што си легнал, а предходно си учел главата ти е тапан.. неможиш да му ги исполнуваш на некој желбите. И се јавуваш, цела успана и му викаш кажи шо е работава? и тој ти вика да си напрајме муабет, а се знам само онака со човекот. И фино го откачуваш му кажуваш дека мораш да спијаш по 2 мин пак. епа иди упм, да ти е*ам матер. и не е само еден пример, значи во ред, да се јавува и да ти се додворува, да си напрајте муабет, иако неможиш да го смислиш, ама во 4сабајле???епа мораш да го блокираш.Да го немаше ова ти напишано ке го напишев јас
Преку гла ми е од шмизли шо се фала дека некој ги бендисал и дека му звонел и не ги оставал на мира па морале да смена по два-три броја.
мене кога спиам најчесто ми е вон дофат и исклучен телефонот.не си баш во право, постојат стварно мрднати во умот, што ти ѕвонат во 4 сатот сабајле, само што си легнал, а предходно си учел главата ти е тапан.. неможиш да му ги исполнуваш на некој желбите. И се јавуваш, цела успана и му викаш кажи шо е работава? и тој ти вика да си напрајме муабет, а се знам само онака со човекот. И фино го откачуваш му кажуваш дека мораш да спијаш по 2 мин пак. епа иди упм, да ти е*ам матер. и не е само еден пример, значи во ред, да се јавува и да ти се додворува, да си напрајте муабет, иако неможиш да го смислиш, ама во 4сабајле???епа мораш да го блокираш.
А ако е со непознат и е некој трол, најчесто го ранам со..........
ако ти немаат кажано постои опција да се исклучи мобилниот или да се стави на тивок режим на работа,побарај во менитоне си баш во право, постојат стварно мрднати во умот, што ти ѕвонат во 4 сатот сабајле, само што си легнал, а предходно си учел главата ти е тапан.. неможиш да му ги исполнуваш на некој желбите. И се јавуваш, цела успана и му викаш кажи шо е работава? и тој ти вика да си напрајме муабет, а се знам само онака со човекот. И фино го откачуваш му кажуваш дека мораш да спијаш по 2 мин пак. епа иди упм, да ти е*ам матер. и не е само еден пример, значи во ред, да се јавува и да ти се додворува, да си напрајте муабет, иако неможиш да го смислиш, ама во 4сабајле???епа мораш да го блокираш.
А ако е со непознат и е некој трол, најчесто го ранам со..........
Како прво телефонот мора да ми е уклучен за алармот да ме разбуди, а како второ не сум од онаа девојка што секој еден ја замара, знам да стојам настрана од тоа и обично се случува 3-4пати во год. што за разлика од кај некои, кај мене е малку и заради тоа немам сменето број. А обично никој не ми ѕвони во тоа време, освен еднаш сестра ми кога нешто не беше во ред дома. Епа заради тие мрднати фаци во умот, јас него исклучувам телефонот, и да не бидам достапна на некој шо стварно че му требам. Има да се научат во кое време се ѕвони, ако не им кажале од дома, не е проблем има кој да им кажи.мене кога спиам најчесто ми е вон дофат и исклучен телефонот.
не првпат слушам од тебе че сакаш да ми објасниш како се прави тоа и кај е менито????ако ти немаат кажано постои опција да се исклучи мобилниот или да се стави на тивок режим на работа,побарај во менито
Не кревам на непознати а поготово на сокриени никад. Има свашта...
почестен сумКако прво телефонот мора да ми е уклучен за алармот да ме разбуди, а како второ не сум од онаа девојка што секој еден ја замара, знам да стојам настрана од тоа и обично се случува 3-4пати во год. што за разлика од кај некои, кај мене е малку и заради тоа немам сменето број. А обично никој не ми ѕвони во тоа време, освен еднаш сестра ми кога нешто не беше во ред дома. Епа заради тие мрднати фаци во умот, јас него исклучувам телефонот, и да не бидам достапна на некој шо стварно че му требам. Има да се научат во кое време се ѕвони, ако не им кажале од дома, не е проблем има кој да им кажи.
не првпат слушам од тебе че сакаш да ми објасниш како се прави тоа и кај е менито????![]()
Не си дужела пари, па не го знаеш чуството. Баш такво е језиво, очекуваш некој и низ слушалка да ти излезе.Богами. Една девојка крена на непознат број, и низ слушалката и излезе еден манијак и ја силува. Навистина има свашта.
Scary Movie аforca milan malce ti e kontradiktoren postot od pricini sto dokolku na nekoj sum go dala brojot glupo e i bezobrazno da zvoni od skrien broj, a ako ne sum go dala togas e manjacki. iako se se doznava i ima moznost za blokiranje rabotata e sto treba da se pocituva covek i normalno ponasanje da se ima dokolku saka da ima komunikacija so mene. pomina vremeto koga mi stoea pred vrata pod tarasa i od skirena telefoni mi disea.
toa e toa.