Aaaaa не, на непознати не кревам...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Кревам, ама ако го слушнам мобилниот. Бидејќи вообичаено поима неам каде го ставам. Па уште ако е на дрмање... охоо. :свиркам: Кога ќе видам после еден куп пропуштени повици, макар и од непознат број вртам назад. Нема ваљда никој да ме уапа. Ако некој се зеза, нормално дека ќе спуштам. Според мене нема логика да не се јавувам на непознати, колку пати така ми се јавиле од кај други, бидејќи немале кредит... или некои други причини. :)

која е логиката да имаш мобилен ако не го користиш? мобилниот е измислен за да бидеш достапен 24ч во денот(ова буквално значи). а и за да можеш да побараш некого каде и да си. нормално, не сите имаат добри пакети или многу минути на располагање, па да може секогаш да ти заврти од ист број. мене ме научија дека секогаш имам многу за трошење, така знаат дека и да завртат од непознат број (титка само) дека ќе се прејавам. е ако е скриен тогаш нишо не прајме.
а ако некој се зеза, хммммм, тогаш го трошам!!! ако не е скриен тогаш лесно, блок на бројот и толку од него. минато свршено време. а ако е скриен, ............ и за тоа си има лек. или ќе се малтретираш со операторите, или пак ќе си плаќаш дополнително за да НЕ биде скриен бројот. и пак доаѓаш на првото. го блокираш ако ја тупи.

Тие одбивања на непознати броеви се карактеристика на искомплексирани егоисти кои мислат дека некој ги шпиунира и дека ги мањачи.
Да го немаше ова ти напишано ке го напишев јас :)
Преку гла ми е од шмизли шо се фала дека некој ги бендисал и дека му звонел и не ги оставал на мира па морале да смена по два-три броја.

Да го немаше ова ти напишано ке го напишев јас :)
Преку гла ми е од шмизли шо се фала дека некој ги бендисал и дека му звонел и не ги оставал на мира па морале да смена по два-три броја.
не си баш во право, постојат стварно мрднати во умот, што ти ѕвонат во 4 сатот сабајле, само што си легнал, а предходно си учел главата ти е тапан.. неможиш да му ги исполнуваш на некој желбите. И се јавуваш, цела успана и му викаш кажи шо е работава? и тој ти вика да си напрајме муабет, а се знам само онака со човекот. И фино го откачуваш му кажуваш дека мораш да спијаш по 2 мин пак. епа иди упм, да ти е*ам матер. и не е само еден пример, значи во ред, да се јавува и да ти се додворува, да си напрајте муабет, иако неможиш да го смислиш, ама во 4сабајле???епа мораш да го блокираш.
А ако е со непознат и е некој трол, најчесто го ранам со..........

не си баш во право, постојат стварно мрднати во умот, што ти ѕвонат во 4 сатот сабајле, само што си легнал, а предходно си учел главата ти е тапан.. неможиш да му ги исполнуваш на некој желбите. И се јавуваш, цела успана и му викаш кажи шо е работава? и тој ти вика да си напрајме муабет, а се знам само онака со човекот. И фино го откачуваш му кажуваш дека мораш да спијаш по 2 мин пак. епа иди упм, да ти е*ам матер. и не е само еден пример, значи во ред, да се јавува и да ти се додворува, да си напрајте муабет, иако неможиш да го смислиш, ама во 4сабајле???епа мораш да го блокираш.
мене кога спиам најчесто ми е вон дофат и исклучен телефонот.

ако ти немаат кажано постои опција да се исклучи мобилниот или да се стави на тивок режим на работа,побарај во менито

мене кога спиам најчесто ми е вон дофат и исклучен телефонот.
Како прво телефонот мора да ми е уклучен за алармот да ме разбуди, а како второ не сум од онаа девојка што секој еден ја замара, знам да стојам настрана од тоа и обично се случува 3-4пати во год. што за разлика од кај некои, кај мене е малку и заради тоа немам сменето број. А обично никој не ми ѕвони во тоа време, освен еднаш сестра ми кога нешто не беше во ред дома. Епа заради тие мрднати фаци во умот, јас него исклучувам телефонот, и да не бидам достапна на некој шо стварно че му требам. Има да се научат во кое време се ѕвони, ако не им кажале од дома, не е проблем има кој да им кажи.
ако ти немаат кажано постои опција да се исклучи мобилниот или да се стави на тивок режим на работа,побарај во менито
не првпат слушам од тебе че сакаш да ми објасниш како се прави тоа и кај е менито????:facepalm:

Не кревам на непознати а поготово на сокриени никад. Има свашта...

Богами. Една девојка крена на непознат број, и низ слушалката и излезе еден манијак и ја силува. Навистина има свашта.

Како прво телефонот мора да ми е уклучен за алармот да ме разбуди, а како второ не сум од онаа девојка што секој еден ја замара, знам да стојам настрана од тоа и обично се случува 3-4пати во год. што за разлика од кај некои, кај мене е малку и заради тоа немам сменето број. А обично никој не ми ѕвони во тоа време, освен еднаш сестра ми кога нешто не беше во ред дома. Епа заради тие мрднати фаци во умот, јас него исклучувам телефонот, и да не бидам достапна на некој шо стварно че му требам. Има да се научат во кое време се ѕвони, ако не им кажале од дома, не е проблем има кој да им кажи.

не првпат слушам од тебе че сакаш да ми објасниш како се прави тоа и кај е менито????:facepalm:
почестен сум (y)

Богами. Една девојка крена на непознат број, и низ слушалката и излезе еден манијак и ја силува. Навистина има свашта.
Не си дужела пари, па не го знаеш чуството. Баш такво е језиво, очекуваш некој и низ слушалка да ти излезе.

А непознат број а скриен исто е, секако не знаете кој ве бара. Не ви го разбирам ова.

Со скриен број ми се јавуваше една глупача, а со непознат обично некои газолижачи пред изборите. Веќе ги научив кои се и што се. :D
Некои намерно вртат со скриен број немој ќе им го дознаат. Си мислат дека се јавни личности, па ако им го знаат бројот ќе ги замараат. Живееме во свет на паметни телефони, а глупав народ.

Ако не сакам некои броеви пак да ми се јавуваат ги блокирам и испраќам по ѓаволите. Разберите дека во денешно време за се има решение. Не боли и не е страшно да се јавиш и да видиш дали треба да остане тој број или да оди на блок. :icon_lol:

forca milan malce ti e kontradiktoren postot od pricini sto dokolku na nekoj sum go dala brojot glupo e i bezobrazno da zvoni od skrien broj, a ako ne sum go dala togas e manjacki. iako se se doznava i ima moznost za blokiranje rabotata e sto treba da se pocituva covek i normalno ponasanje da se ima dokolku saka da ima komunikacija so mene. pomina vremeto koga mi stoea pred vrata pod tarasa i od skirena telefoni mi disea.
toa e toa.

forca milan malce ti e kontradiktoren postot od pricini sto dokolku na nekoj sum go dala brojot glupo e i bezobrazno da zvoni od skrien broj, a ako ne sum go dala togas e manjacki. iako se se doznava i ima moznost za blokiranje rabotata e sto treba da se pocituva covek i normalno ponasanje da se ima dokolku saka da ima komunikacija so mene. pomina vremeto koga mi stoea pred vrata pod tarasa i od skirena telefoni mi disea.
toa e toa.
Scary Movie а :giggle:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom