Aaaaa не, на непознати не кревам...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Кревам на сите, технички гледано кога ќе ја кренеш слушалката секој непознат во тој момент станува познат.

randys.jpg

Ја и на познати ретко кревам...многу тешко достапна сум на мобилен, се негде го губам :ROFLMAO:

На сите им кревам, и одвај чекам некој непознат да е ... еднаш ми се јави една постара жена и ми вели Марта таму ли е? ја викам не, почина Марта ... женава почна да се потресува, ја почнав да се смеам и ми затвори ...:(

На сите им кревам, и одвај чекам некој непознат да е ... еднаш ми се јави една постара жена и ми вели Марта таму ли е? ја викам не, почина Марта ... женава почна да се потресува, ја почнав да се смеам и ми затвори ...:(
греотааааааааааа :(

Премногу сум љубопитен ,мора да кренам !

hehe onaka interesno e,. ne krevam ako, krenam ke me doznaat koj sum, koj se tie nekoi obi4ni smrtnici mene da me baraat, hehe, abe samo poznat.

Сите тие коишто не креваат на непознати броеви се луѓе со НЕЧИСТА СОВЕСТ...

Најчесто таквите или борџат пари или на било кој друг начин некого го заебале/зафркнале, па затоа не креваат на непознат... Ова го кажувам од мое искуство...

Јас дигам на се, и притоа чекам да прозбори страната што ме барала. Ако е машко - одма го причам на аљбански, ако е женско - сум фин и културен.
После причањето на аљбански, бројот никогаш не ми ѕвони.

Ако молчи, се дерам во стилот на Тошо Малерот.

Кога ќе видам дека ме бара некој па макар и од непознат број се јавувам. Доколку некој ме барал од непознат, а не сум можела да кренам или не сум го слушнала телефонот, не ги барам назад.
Ова непознат ако го немам бројот во именик, а не скриен број. На скриени броеви не кревам. А гледам од кој број се обидува да се скрие:)

Кога ќе видам дека ме бара некој па макар и од непознат број се јавувам. Доколку некој ме барал од непознат, а не сум можела да кренам или не сум го слушнала телефонот, не ги барам назад.
Ова непознат ако го немам бројот во именик, а не скриен број. На скриени броеви не кревам. А гледам од кој број се обидува да се скрие:)
mozes i bolje.

Секако дека кревам.

Единствено нешто што избегнувам е, ако веќе некој непознат број ми свртел и сум пропуштил да го слушнам на време, не му се јавувам јас потоа.

Брат ми e таков.Ептен ме нервира не крева на непознати броеви,ниту пак отвара дома на непознати.....ептен ме пизди тоа.Али што да им правиш.....кога ќе се заебе еднаш два пати така кога нема да крене кога ќе е итно друга плоча ќе сврти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom