Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
za koj petok za ovaj so idi sega ?
Ахам :)
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 22:02 ---
filesfileivan.JPG
http://ivaniscelitel.blog.mk/2007/10/04/besplatno-lekuvanje-kaj-svetsko-chudo/#comments
овој и блог имал :D

По некој коментар за Иванчо?
Мрда шише,воскреснува кучиња и други надрилекарски способности:tapp:

Се кладам овој може и да си го д*ка со поглед :))))) Ептен е духовит ...
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 01:58 ---
Ахам :)
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 22:02 ---
filesfileivan.JPG
http://ivaniscelitel.blog.mk/2007/10/04/besplatno-lekuvanje-kaj-svetsko-chudo/#comments
овој и блог имал :D

Богами, колку е страшен во погледот , не ни мора да ме допре , веднаш злите духови од мене ќе избегаат :) :mad: Ќе му ја исцелам јас крвта нему !!! :)

Богами, колку е страшен во погледот , не ни мора да ме допре , веднаш злите духови од мене ќе избегаат :) :mad: Ќе му ја исцелам јас крвта нему !!! :)
Го потстрижува , берберин е :D

goa ivanco koga dojde u goste u strumica tova licen maz na majka makedonija site strumicanki noze iskrsia da go vidat tova ivance lepotance kolku popularen dzoa ivance

goa ivanco koga dojde u goste u strumica tova licen maz na majka makedonija site strumicanki noze iskrsia da go vidat tova ivance lepotance kolku popularen dzoa ivance

Ваше превосходство, почитуван господине Иван, дали би сакале, специјално за припадничките на понежниот пол да ни го откриете Вашиот љубовен статус?

Прашувам затоа што Вашата појава во македонскиот ТВ етер доведе до еден необичен феномен: жените заспиваат и се будат со Вашето име на усните и Вашиот лик во мислите, клиниката за пластична хирургија е преполна со мажи кои единствениот излез го гледаат во хируршка интервенција со која барем физички би наликувале на Вас (а оние кои нема да успеат во тоа се решаваат дури и да посегнат по својот живот), салоните за тетоважа се преплавени со очајни жени кои го тетовираат Вашиот лик на најинтимните делови од телото, а врвот на лудилото беше достигнат кога хистерични жени почнаа да тарашкаат по Вашата канта за отпадоци барајќи искористени кондоми од кои би можеле да извадат сперма која подоцна би ја искористиле за ин витро оплодување и би го донеле на свет новиот МЕСИЈА.

Со еден збор, господине Иван, вие го засенивте дури и Солунскиот Атентатор, станавте новиот секс симбол на денешницата, а тоа мора да се признае не е мала работа, дури и за Божји човек како вас.

И уште едно прашање, ако ми дозволите...Во вашата света книга пишува дека луѓето со плави и зелени очи имаат 8% имунитет и 95 % шанси да заболат од рак.
Мене ме јаде прашањето колку проценти имунитет и шанси за рак имаат луѓето со кафеаво-зелени очи? По цели ноќи сметам, пресметувам, со факториели, интеграли, бинарни равенки со две непознати, просто тројно правило, Питагорова теорема, формули за волумен на цилиндар и слично, но сепак не успеав да дојдам до одговорот. Се надевам ќе ми излезете во пресрет. Ви благодарам однапред.

И мене ме интересира истово ко Мачорката. Тие што ја имаме оваа боја на очи и сме скоро според вас заразени од ракот, без разлика што нели оваа боја во гените се пренесува рецесивно ама нели не работите вие со медицински докажани работи која сум јас да ви кажам..
Ќе ве молам да ни кажете уште колку живот ни останува бидејќи по овој податок по цел ден сме на семе синапово во обид да се помириме со судбината, но тешко иде седејќи во неизвесност и чекајќи го судниот ден.

И мене ме интересира истово ко Мачорката. Тие што ја имаме оваа боја на очи и сме скоро според вас заразени од ракот, без разлика што нели оваа боја во гените се пренесува рецесивно ама нели не работите вие со медицински докажани работи која сум јас да ви кажам..
Ќе ве молам да ни кажете уште колку живот ни останува бидејќи по овој податок по цел ден сме на семе синапово во обид да се помириме со судбината, но тешко иде седејќи во неизвесност и чекајќи го судниот ден.
Дозволи да одговорам во име на месијата, затоа што е зафатен со исцелување на болни за којшто има надеж и сигурен лек во неговите раце.
-Не се мачи,самата неизвесност побрзо ќе те убие од ракот а и постојаниот психички притискок ќе те уништи.
Затоа јас како наједноставна најбезболна и најбрза солуција ти ја предлагам следнава.
BESILKA.jpg

Шо ќе се мачиш.

20 години традиција на бесплатно лекување од:
главоболка
нервоза
мигрена
шизофренија
вид
катаракта
синус
крајници
парадентоза
тироидна жлезда
шум на срце
притисок
мозочен удар
говор
гастритис
тбц
бронхит
астма
гастритис
чир
хемороиди
простата
колитис
циста
спондилоза
камен во жолчка
камен во бубрег
хепатит А,Б и Ц
тумор
рак
леукемија
тенија
детски глисти
жива рана
кожни болести
епилепсија
дијабетис
хпв вирус
стерилитет
алкохол
парализа
пушење
срцеви маани
попуштени вени
ишијас
реума
шилци
слух
страв
ноќно мокрење
учење
љубов
среќа
работа

Уште од мирис и вкус да лечеше.

Екслузивни факти од светата книга на светското чудо Иван Исцелител напишана во уникатен фонт Ariel Retarded Handwritten. Во случај да посакате да ја читате најдобро е...
1.png

По што се разликува Иван од сите нас?
2.png

Каде се во универзумов има живот?
3.png

Што е Бог?
4.png

In the beginning and god's business...и колку се големи ангелите
5.png

Кон колку божји инструкции треба да се придржуваме?
6.png

Што уште вели Бог?
7.png

Ако постои Бог зошто постои лошото?
8.png

Од кога е ѓаволот на земјата, до кога и кој е неговиот простор за маневар?
9.png

Што е главоболка, начини на лекување медицината vs. Иван?
10.png

А што е пак нервоза?
11.png

Како настанува стерилитет?
12.png

Како Иван растура магии?
13.png

Што е тумор/рак и како Иван го лекува?
14.png

Ваше превосходство, почитуван господине Иван, дали би сакале, специјално за припадничките на понежниот пол да ни го откриете Вашиот љубовен статус?

Прашувам затоа што Вашата појава во македонскиот ТВ етер доведе до еден необичен феномен: жените заспиваат и се будат со Вашето име на усните и Вашиот лик во мислите, клиниката за пластична хирургија е преполна со мажи кои единствениот излез го гледаат во хируршка интервенција со која барем физички би наликувале на Вас (а оние кои нема да успеат во тоа се решаваат дури и да посегнат по својот живот), салоните за тетоважа се преплавени со очајни жени кои го тетовираат Вашиот лик на најинтимните делови од телото, а врвот на лудилото беше достигнат кога хистерични жени почнаа да тарашкаат по Вашата канта за отпадоци барајќи искористени кондоми од кои би можеле да извадат сперма која подоцна би ја искористиле за ин витро оплодување и би го донеле на свет новиот МЕСИЈА.

Со еден збор, господине Иван, вие го засенивте дури и Солунскиот Атентатор, станавте новиот секс симбол на денешницата, а тоа мора да се признае не е мала работа, дури и за Божји човек како вас.

И уште едно прашање, ако ми дозволите...Во вашата света книга пишува дека луѓето со плави и зелени очи имаат 8% имунитет и 95 % шанси да заболат од рак.
Мене ме јаде прашањето колку проценти имунитет и шанси за рак имаат луѓето со кафеаво-зелени очи? По цели ноќи сметам, пресметувам, со факториели, интеграли, бинарни равенки со две непознати, просто тројно правило, Питагорова теорема, формули за волумен на цилиндар и слично, но сепак не успеав да дојдам до одговорот. Се надевам ќе ми излезете во пресрет. Ви благодарам однапред.
a neso ubavo pisuva nekoj si za ivanco odmah site zlobnici pocnuvat de ovaka de onaka da pisuvat site treba da priznaete nas ivanco e hit u sveto populared dzoa i na televizija samo coveci so zaviduvaat vaka zbore so vi e na vas ivanco mnogu li e popularen

a neso ubavo pisuva nekoj si za ivanco odmah site zlobnici pocnuvat de ovaka de onaka da pisuvat site treba da priznaete nas ivanco e hit u sveto populared dzoa i na televizija samo coveci so zaviduvaat vaka zbore so vi e na vas ivanco mnogu li e popularen
te molam, kazi mi ova, dali ivan leci od turbo-folkerskata satanska muzika, i od uzivatelite vo psihotvorni substituciski drogi? Imam edno ludo mlado, odamna e kinisano i go lazhat dzavolite, go nosevne na dvajse stari babi da mu pejat, ne mozeea da go vratat, glata mu e kako stereo magazin napraena i uste pametta ne mu dojdela. pomagajte, lugje.

filesfileivan.JPG

Чекајте малку, овој (седнатиов пациент) не е Ѕвонко Станковски??? :pos: Ненормален народ!!! :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom