Nokia C3-01 или Sony Ericsson Xperia x10 mini

• Креатор на темата Креатор на темата Џезве
  • Време на започнување Време на започнување

Џезве

титулар
Член од
26 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
2
Размислував за новите понуди на вип. И Нокиата и Експериата се по 5000ден на XS Postpaid понудата, но се прачувам кој да го земам. Значи едниот е со Андроид шо е плус пред Симбианот мислам а другото скоро се е исто (тач скринот да го занемариме).

Би сакал да го слушнам вашето мислење за овие телефони, предности и маани, а ако имате некој друг предлог за истата цена и на истата (XS Postpaid) понуда можете да предложите. ФАЛА!

Исто мислење и од мене, голем плус ти е тоа што Икспериата користи Андроид, само пази да не земеш X10 мини тоа ти е шит. :)

Исто мислење и од мене, голем плус ти е тоа што Икспериата користи Андроид, само пази да не земеш X10 мини тоа ти е шит. :)
facepalm.jpg

А ако е мини? Како у мојов случај :D Се исплати андроидот?

Сонито..највеќе ради Android OS .. а не она ѓубре Simbian на Нокиа

Кој рече дека има симбиан ?

иначе јас сум за нокиата ако веќе мора да бираш од двеве ... икс10 минито е како ќибритче, незнам што ќе видиш од андроидот на толицко телефонче, башка што повеќе ми е женско незнам шитче е малото

Scofield, a шо би предложил ти ? Иначе и на мене не ми ссе свиѓа 'шитцето' ама барам повеќе функционалтност отколку естетика.

СЕ ти е подобро. Има другар супер е задоволен.

Мини не ваља за ништо, ако се мислиш толку јас би препорачал Нокиа.

Кажав дека МИНИ не го бива затоа што е многу мал, пробај да ги користиш и двата (X10 и X10 mini) ќе сфатиш што зборувам. :wink:
А ти пробај друг пат да го прочиташ насловот на темата, и евентуално, твојот пост пред да го испратиш.

Сонито..највеќе ради Android OS .. а не она ѓубре Simbian на Нокиа

А.к.а: се согласуваш дека е подобро да го земе сони ериксонот (кој btw е X10 mini - посочено во насловот), а од друга страна пишуваш да не земе X10 mini затоа што бил шит.
Сам себе го убија у исти пост...

Извини моја грешка, темата беше во Нови Теми па затоа не ми се покажа цел наслов па се измешав. :)

Не сакам да цитирам некакви неиздржани мислења на форумов,за xperia mini,туку само ќе кажам од лично искуство.
Имено,го користам "минито" 5 месеци и можам да потврдам дека е една од најдобрите работи што некогаш сум ги купил,нешто што навистина вреди.
ИМА СЕ што би се очекувало од еден смартфон на андроид платформа!
Можеби екранот е мал,но тоа мене не ми менува многу,не сакаат сите лопатка во џебот!
А за нокиата не знам искрено,ама би поставил едно прашање во тој контекст:-Уште ли се користи symbian оперативен систем,зар тоа не замина во историјата???

поздрав и се надевам помогнав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom