Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој го слушал предметот Дигитални Библиотеки, изборен е за Компјутерска Едукација.
Дали смее од друг смер да се земе овој предмет?

Дали некој го слушал предметот Дигитални Библиотеки, изборен е за Компјутерска Едукација.
Дали смее од друг смер да се земе овој предмет?

Можеш од било кој смер изборни да запишуваш.

Јас го имам слушано, али пред 6-7 години. Лесен предмет беше.

Дали има фб група со прашања материјали итн?
Направи search сигурно ќе најдеш нешто. Ако не посебна група сигурно во тие генерациските ќе најдеш материјали, инфо за предметот и сл.
Покорисни се од темава во секој случај. :)

Како се полагаат задачите по предметот Системи на знаење?Дали е дозволено да ги решаваме вo pycharm и решението да го поставиме или?

Здраво дечки.
Иако пријавив предмети за новиот семестар, планирам до 7-ми да направам измени. Сакам наместо еден до нив да го пријавам предметот Медиуми и комуникации. Ако може некој што знае да ми каже дали брзо иде промената на веќе запишани изборни предмети ?
И ако може искуства од некој што го слушал предметот Медиуми и комуникации ?
Автоматски споено мислење:

* безжични и мобилни с-ми
По грешка сум пишал медиуми и комуникации место безжични и мобилни с-ми

Здраво колеги, дали некој имате искуство со барање на поени за положување кај проф.Антовски, и дали враќа на мејл?

Дали кога ке се се преместам од КН на СИИС,калкулус 1 и дискретни структури 1 ке ми се прифатат за калкулус и дискретна математика,бидејки сепак имаат различни имиња и малку поразличен матријал?

Дали кога ке се се преместам од КН на СИИС,калкулус 1 и дискретни структури 1 ке ми се прифатат за калкулус и дискретна математика,бидејки сепак имаат различни имиња и малку поразличен матријал?
Ne

Dokolku moze nekoj da pise iskustvo so usno polaganje na teorijata kaj Igor Miskovski AOK? Dali dozvoluva da se zadrzi ocenkata od delot zadaci bez da potprasuva za teorija? Falaaa viiii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom