Вооружена група упадна во Хемиско

• Креатор на темата Креатор на темата DJVoio
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АБЕ ЌЕ РАЗБЕРЕТЕ ШТО САКАМ ДА КАЖАМ ИЛИ ЌЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ТОШО?! РЕКОВ ДЕКА НЕ СЕ СИТЕ АЛБАНЦИ ЛОШИ! ИАМ ДРУГАРИ АЛБАНЦИ КОИ СЕ СОСЕМА ДОБРИ И СЕТО ТОА...
можеби ти си еден од малкуте што се дружат со албанците... додека мнозинството се напаѓани како во случајов. па сега види дали си во право !

можеби ти си еден од малкуте што се дружат со албанците... додека мнозинството се напаѓани како во случајов. па сега види дали си во право !
да но не реков јас дека сум од страната на напаѓачите! овие што нападнале се заостанати деца,да не кажам ретардирани. тие се населени тука како мајмуни се движат насекаде и нормално дека ќе бидат глупави и заостанати, тие мислат дека со тепачка ќе постигнат нешто..

Зошто кога јас никогаш не сум нападнал никој без да ме предизвика, додека вие сте такви
Јас и вие? Не си добар :))
Ако правиме споредба, реална споредба е ако ја правиме помеѓу ние и вие. А и ние и вие сме исто срање, вие отепавте турист во Охрид ради пичка, со камења, ко у камено доба, група од 20 души каменуваа еден или двајца до смрт.

И да, ако ти почнеш да се правдаш како ништо не те спојува со оние од Охрид што го направија тоа, тогаш и јас на истиот член од законот ќе се повикам. Кур ме боли за Орланци (не знам ни дали го напишав како што треба).

Како сте го свртеле моабетов, човек ке помисли дека некој има повеке или помалку право да влегува по школите и прави вакви срања....
Него не сте вие криви ,политичарите педерчиња си го испедерчија народот (важи за сите) , ако беа искрени после 2001 ва ке донесоа закони за забрана за поделби на народот по сите основи ,вклучувајки ги и етничките политички партии,барем додека не изумрат овие трули генерации кои го држат народот како кучиња на ланци и по потреба ги сскаат за да може они да си играат покер со туѓите животи, жално....

...за нашата држава и народ ваков поим не ПОСТОЕЛ..........секогаш сме ќутеле,никогаш не сме враќале со насилство,демек ПРАВДИНАТА ќе си дојде само по себе:jaj:
па не гледам во иднина,зашто некои насилство не се реши со насилство,барем тоа го немаме искусен и за џабе не е измислена поговорката КОЛКУ ПОВЕЌЕ ЌУТИШ ТОЛКУ ПОВЕЌЕ НА ГЛАВА ТИ СЕ КАЧУВААТ

Добар потпис имаш... поштовање :-)

НО, можноста да се продолжи егзистенцијата е еднаква на 0%... демантирај ме слободно :) според ова што го гледам неколку дена по ред...

решение се знае- секако,некој ќе рече неписмен и примитивец... пушка во рака и граѓанска војна... и ќе не нема сите,брзо лесно и едноставно :-)

иначе ојдовме, од Македонци ни М нема да остане за некој век :)... море,век е многу... неколку децении...

:tapp: ako imas zid blisku tebe udri so glavata prazna sto ja imas ili mozebi zives vo koliba primitivec :kesa:
Не не остај го, може да се навредува на национална основа, само не дирај политика, штабови и мафијаши . Се друго е добродојдено, посебно навреди на религиозна основа. Раздели па владеј.

прво да ги проверат во хемиско учениците што носат. секој втор носи нож,боксирач... па каде се сега а? или за чалам се носат...

А од кај ти таа информација дека учениците во хемиско носат ножеви, боксирачи и слично? Факт е дека има такви ама не е секој втор. Исто факт е дека е распашана комданда. Кој сака и кога сака влегува без никакви проблеми. Ама тоа не ти дава за право да генерализираш. Првин информирај се за ситуацијата и што воопшто се случило во школото па после сери. Ниеден од учениците од Хемиско не извади нож, пиштол, боксирач, палка додека пак еден од напаѓачите имал и меч. Сега ти активирај го мозочето барем малце и нека ти проработи имагинацијата врз база на фактите погоре кои патем се веродостојни прибидејќи учам таму.

Има инфо кој е повредениот професор?

Не берете гајле,немам намера да му правам атентат и 300 глупости,ме заним пошто учев во хемиско.

Гоце по физичко е повреден. Оној клучевите шо ги фрла. На Трајче внукот.

Имало ли обезбедување?

Обезбедување нема бидејќи директорот мислел дека нема да дојде до вакво нешто. А замисли дека секој влегува и излегува од школото кога сака. А тоа дека првпат се случува вакво нешто не е вистина. Пред 2 години во бифето доле настана пак тепачка и пак со албанци. Од кај мене од клас тројца се степаа со нив и буквално го превртеа бифето. Ама тоа брзо го заборавија изглеа. И сега откако се деси тоа ќе им текне да стават обезбедување кое ќе мораме ние да го платиме.

Абе лоша работа направиче, ама ете неколку се фатени а и другите кај и да е ќе ги фатат, и ќе им го направат грбот и стомакот едно!!

Ај да не барам назад по страниве,дај кажете кој биле напаѓачи и зошто?во кратки црти.

Ај да не барам назад по страниве,дај кажете кој биле напаѓачи и зошто?во кратки црти.

Напаѓачите се идиоти од некое село Орланци (богу иза леџа) кои дошле во школото да тепаат некого. Ваљда и самите не знаеле кого па затоа тепале што им дојде. Еден професор е прободен со нож, неколку ученици тепани со палки, шипки и слично, неколку со боксови и така. Полицијата го разгледува случајот.

^ Аман бе колку биле напаѓачите,па и дошле школо и успеале толку ученици па и професор да соберат со нив.Глеам Албанци викате биле,па овие се посрале одма,така ти малку по малку и Ск ќе го дадеме.

Абе се се случувало за кратко време. Немало шанси да се реагира поинаку. Башка коа ќе видиш дека брцаат некого, не ми се верува дека ќе се најде некој манук и да биде херојот шо ќе го спаси денот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom