Вооружена група упадна во Хемиско

• Креатор на темата Креатор на темата DJVoio
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Камшикување за сторителите.Па да му текне уште еднаш нож да фатат.

Има инфо кој е повредениот професор?

Не берете гајле,немам намера да му правам атентат и 300 глупости,ме заним пошто учев во хемиско.

Не мешај 2001 со криминалот што сега го имаме(и виновникот не е еу туку циа, албанците не ги држи европа туку америка тркни и прашај го братот има отворено специјална тема за тоа ) Најголемите криминалци ни седат во собрание а ти очекуваш народот да почитува закони на сето тоа и згора сиромаштија и даноци

Дали ти тоа имплицираш дека албанците се принудени од циа да вршат криминални дела?

Зошто кога јас никогаш не сум нападнал никој без да ме предизвика, додека вие сте такви тоа ви е генот може не сте криви и вие но факт е дека сте сите наоружани со ножеви и не знаете машка борба со тупаници, само подмолно да нанесете штета. Не мора да ме убедуваш мене во вашата цивилизираност ве знам многу добро кои сте и какви сте. Тоа што два тројца од вас сте малку од малку цивилизирани (вклучувајќи те и тебе тука читајќи ги твоите постови) не значи дека 90% не сте диви и никако за пристап до цивилизација барем уште едно 100 години.

А што ти сакаш да кажеш дека си чистокрвен Македонец или уопште дека си Македонец ?

Јас сум македонец, но сепак нема причина зашто да ги мразете албанците.. што ако биле напаѓачите македонци? ќе си го мразете народот? боже мили.. албанци или не, луѓе сме.
lele ziti se kjuti od vakvi ko tebe oni si praat sto sakaat deneska.... da razbiram deka site sme luge pred se ama nemozes taka da gledas i na niv.oni se pleme i ti ke reces luge se a tie ke ti utepaat od mavanje.... fakt e toa ! samo site sto razmisluvaat kako tebe ili ke recat deka so nasilstvo niso ne se resava i zatoa se gubime oni ti sakal ili ne se dobivaat u ovaa drzava so nasilstvo pocnuvajki od 2001 pa navaka !

lele ziti se kjuti od vakvi ko tebe oni si praat sto sakaat deneska.... da razbiram deka site sme luge pred se ama nemozes taka da gledas i na niv.oni se pleme i ti ke reces luge se a tie ke ti utepaat od mavanje.... fakt e toa ! samo site sto razmisluvaat kako tebe ili ke recat deka so nasilstvo niso ne se resava i zatoa se gubime oni ti sakal ili ne se dobivaat u ovaa drzava so nasilstvo pocnuvajki od 2001 pa navaka !
ти нешто си напиздан така да.. зборот ми беше дека не се сите албанци насилници и глупи луѓе како тебе! размисли прво малце

3ca moi drugari se povredeni...ni krivi ni duzni.Nit napravile nekomu nesto ni nisto,a istepani se do krv.Zosto??Moze nekoj da mi objasni??Ili samo serete tuka bezveze ova bilo ona bilo.Napagjacite se Albanci mi potvrdija lugje sto bile na lice mesto.Samo kje prasam do koga vaka??

...за нашата држава и народ ваков поим не ПОСТОЕЛ..........секогаш сме ќутеле,никогаш не сме враќале со насилство,демек ПРАВДИНАТА ќе си дојде само по себе:jaj:
па не гледам во иднина,зашто некои насилство не се реши со насилство,барем тоа го немаме искусен и за џабе не е измислена поговорката КОЛКУ ПОВЕЌЕ ЌУТИШ ТОЛКУ ПОВЕЌЕ НА ГЛАВА ТИ СЕ КАЧУВААТ

Ако се тие толку јаки што се тепаат со ножеви и шипки што не одат да се тепаат со голи раце туку знаат дека ќе ги пратат на интензивна од тепање. Денес секој може да земе нож, палица, боксирач, безбол палица или пиштол и да се прави "храбар". Можам и јас со пиштол да му се тепам на некој што знае карате и слично или на неколку души но кога ќе немаш орудие во раце тогаш се гледа кој е појак а, кој послаб.

Ако се тие толку јаки што се тепаат со ножеви и шипки што не одат да се тепаат со голи раце туку знаат дека ќе ги пратат на интензивна од тепање. Денес секој може да земе нож, палица, боксирач, безбол палица или пиштол и да се прави "храбар". Можам и јас со пиштол да му се тепам на некој што знае карате и слично или на неколку души но кога ќе немаш орудие во раце тогаш се гледа кој е појак а, кој послаб.

Значи ако биле со голи раце оправдано е?!

АБЕ ЌЕ РАЗБЕРЕТЕ ШТО САКАМ ДА КАЖАМ ИЛИ ЌЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ТОШО?! РЕКОВ ДЕКА НЕ СЕ СИТЕ АЛБАНЦИ ЛОШИ! ИАМ ДРУГАРИ АЛБАНЦИ КОИ СЕ СОСЕМА ДОБРИ И СЕТО ТОА...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom