Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Kolegi,aj ako imate nekoja seminarska vo vrska so ekonomija(mikro,makro) pratete mi,blagodarime odnapred:):):):):)))))

Грешка направиле де, не мора да веруваш одма на се што пишува на страната :)
да не се тогаш потписите за летен семестар и ако се сакам да прашам дали безпробл ем ги даваат професорите на пример ако те нема на список на економикадалис е пак ке ти даде

--- надополнето ---

се извинувам за недобрата поврзаност на реченицата неми работи Space ко шо треба

Kolegi , zasto od sega se zaveruva letniot semestar koa iame moznost za polaganje na ispitite sega vo majsko-junskata i vo avgus-septemvriskata sesija ? A zaverkata e od 9ti - 20 ti maj! Ili sepak nesto greska imaat ?

Kolegi , zasto od sega se zaveruva letniot semestar koa iame moznost za polaganje na ispitite sega vo majsko-junskata i vo avgus-septemvriskata sesija ? A zaverkata e od 9ti - 20 ti maj! Ili sepak nesto greska imaat ?
А која е поврзаноста на овие две работи?

Може да ми каже некој?
Монетарна до 300 страна( до каде што сме со предавања) нема ништо скратено, а мислам и дека нема да има
Јавни финансии - знам дека некои теми треба да се учат само од презентации не од книга, ама кој се тие не знам
ФПИ-професорот рече дека ќе ја отфрли 19 глава и од 16 глава треба само за Македонија делот, другото не треба да се учи и тоа е тоа сега за сега:)

Монетарна до 300 страна( до каде што сме со предавања) нема ништо скратено, а мислам и дека нема да има
Јавни финансии - знам дека некои теми треба да се учат само од презентации не од книга, ама кој се тие не знам
ФПИ-професорот рече дека ќе ја отфрли 19 глава и од 16 глава треба само за Македонија делот, другото не треба да се учи и тоа е тоа сега за сега:)

Фала. За монетарна ми кажаа дека било скратено од 320-340, сите модели не требале.

Колеги има ли шанса ова да е точно или пак е некоја грешка , колоквиумската недела тра е од 3 ти до 13 ти мај а организациско однесување писшува на огласната табла на 17 дека се полага , мислам дај боже да е така :jaj: :D

Па и англиски и е на 16ти,има и други предмети после 13ти што се полагаат така да до покасно ке да е колоквиумската недела.
Инаку англиски што треба да се уче од книгата ли,ја има ли во либро? :)

Знае ли некој кога ќе се полага испитот по статистика, мислам тоа ќе биде веднаш по завршувањето на колоквиумите или пак во јуни?

Има некој готов бизнис план за семинарска ми треба...ако има таков, нека пише по ПП тенкју

Некој да каже што се случува на англиски?

Колеги знае ли некој кога ке даваат потписи Применета економија,Јавни финансии и Управување со системите??

Znae li nekoj koga ke davat potpisi Kiril (ekonomika ) Kalina (statistika) i angliski ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom