- Член од
- 26 декември 2009
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 1
Мат. методи пушти список денес...Мат. методи и финансиски пазари имаше список денес?
Мат. методи пушти список денес...Мат. методи и финансиски пазари имаше список денес?
ИСТИТЕ како што има на крајот од секоја тема за роверка (само нели со сменети бројки!). За кај Славе/Драган ова. За кај Калина не знам.Koi zadaci po statistika najcesto se pagaat na prv kolokvium?
Професорката уште на почеток ни кажа дека на испит директно е англиски 1 ... е сеа колку е тоа сигурно , и дали се предомислила незнам .Англиски јазик 1 .. коа ќе се полага? на 19ти шо пишува странски јазик.. тогаш ли
Јавни финансии како што се сеќавам рече дека нема да пушта списоци за присуство.
Единствен список што ќе го пуштеле ќе бил за колоквиум и тоа при крај на месец, а како што знам има сеуште предавања до колоквиумот?
Денес списокот не беше за полагање, туку онака за присуство, ваљда ќе дадат некој поен гратисЗа што беше списокот денес јавни финансии за присуство или ..?
Kako da najdeme materijali po site predmeti koga ne moze da se simnuva?
Да да точно така имаше список на првите вежбиНа првите вежби, на почетокот на предавањето им кажа на тие во први редови да пуштат по еден список у секој ред. Баш памтам дека се потпишав. Може не стигнал кај тебе. Ваљда неам проблеми со памтењето, а ако имам, некој нека ме потсети и нека каже дека не сум во право
На огласната табла пишува дека Англиски нема да има предавање до следното соопштение, а такво соопштение нема сеуште, така да сигурно ова не е точно...Ај ако има некој да потврди разбрав дека во вторникот имало нова профеорка и имало предавање по англиски... точно е ова или?
Заклучно со глава 6, односно 148 стр..Може некој да ми каже кои Глави треба да се учат и до каде за Менаџмент на човечки ресурси?