НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Реално М Ги требаше да земе синоќа.Блејк се што стори беше веќе видено.Што на НБА олстар што на евопски Олстар... Преку Хауба куцаат момчиња што се и аматери што имаат висок одраз.Победи тој што се знаеше дека ќе победе.Сите атракции сезонава се наметна кај публиката и она едноставно си го изгласа.Плус Ол старот беше на домашен терен

Поради Ал Стар Викендов :( неам спиено :) ама ја мислам викендов ќе кулминира со вечерашнава утакмица :) .

Ај ставете да гласаме EAST vs WEST.

Јас бладам или МТВ озбилно ја прекинаа репризата на слем данкот баш пред финалето за да даваат метео, вести и сега некоја емисија од чкљ категорија?!
И уште немаат програма за утре (понеделник) кога ќе ја даваат репризата на исток-запад. Ахх, национална телевизија, кој ми е крив..

Јас бладам или МТВ озбилно ја прекинаа репризата на слем данкот баш пред финалето за да даваат метео, вести и сега некоја емисија од чкљ категорија?!
И уште немаат програма за утре (понеделник) кога ќе ја даваат репризата на исток-запад. Ахх, национална телевизија, кој ми е крив..
Имаш на спортклуб ако факаш погледав малце таму добри се

--- надополнето ---

Поради Ал Стар Викендов :( неам спиено :) ама ја мислам викендов ќе кулминира со вечерашнава утакмица :) .
ќути ја утре испит иам мора да го гледам ова сон не ме фаќа плус во ЛА се дешава :)

еве сеа продолжува, гледај :)

Ноќни птици ( :) ) ај ако сакате пишите после ол старов кога ќе биде репризата утре ако каже коментаторот :)

Кај бе почнато??Исто е ко МТВ и Спортклуб :)
Па се жалеа не почнувало или од 2 и 30 било, мислев за преносот зборат. Тука си имаше почнато порано, нешто Баркли збореше, Стиви Вондер му запеа за роденден. Сигурно боље од тој поспаниот на МТВ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom