47 дрва исечени во мугрите

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто да пријавиш? Кога веќе мислиш дека некој џабе диши кислород, одиш и сам вршиш работа. Вака, тажно изгледаш кога те чита човек...
Ааа, не така. Ја научив лекцијата, кога 2ца се бунат за доброто на 20 и го јадат стапот, а истите тие 20 не мрдаат ни со прст и викаат: додека чури ќумбето, седи си мирен. Добро е што лекцијата беше преку друг.

Ааа, не така. Ја научив лекцијата, кога 2ца се бунат за доброто на 20 и го јадат стапот, а истите тие 20 не мрдаат ни со прст и викаат: додека чури ќумбето, седи си мирен. Добро е што лекцијата беше преку друг.
Значи се плашиш да застанеш пред некого и да го погледнеш во очи, а не па да дигнеш рака на него. А од друга страна му посакуваш смрт, ама други да ја испорачаат. Тоа не те прави човек што научил лекција. Те прави женски полов орган.

Значи се плашиш да застанеш пред некого и да го погледнеш во очи, а не па да дигнеш рака на него. А од друга страна му посакуваш смрт, ама други да ја испорачаат. Тоа не те прави човек што научил лекција. Те прави женски полов орган.
Ако ми гарантираш дека држава нема да тргне против мене, немам проблем да застанам пред било кој. Можеш?

Ако ми гарантираш дека држава нема да тргне против мене, немам проблем да застанам пред било кој. Можеш?
На пазарот на употреба на сила, државата по дефиниција има монопол. И нормално дека како и секој друг монопол, со сите сили ќе се брани од тие што и ја загрозуваат позицијата.

Ама тоа е сосема небитно во случајов. Ако сакаш да убиеш некого, државата е последна работа на која мислиш. Затоа што са Бара се нико не враќа.

На пазарот на употреба на сила, државата по дефиниција има монопол. И нормално дека како и секој друг монопол, со сите сили ќе се брани од тие што и ја загрозуваат позицијата.

Ама тоа е сосема небитно во случајов. Ако сакаш да убиеш некого, државата е последна работа на која мислиш. Затоа што са Бара се нико не враќа.
Никој не убива никого. За идеале гину будале. Само, некои не заслужуваат ни да се родат. Јбг, друг одлучува за тоа.

ајде назад околу дрвата..:D
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1230151514468&id=12&prilog=0&setIzdanie=23652
........
Во другиот случај, пак, стануваше збор за телефонска пријава, исто така во Скопје, од маж кому му пречеле вработените во „Паркови и зеленило“. Тој кажал дека се јавува за да пријави повеќе лица што копаат дупки околу неговата зграда и засадуваат дрвца. Скопјанецот дообјаснил дека луѓето биле со возило и носеле палта на кои пишувало „Паркови и зеленило“. Како што кажал тој, тоа не се случувало само кај неговата туку и околу околните згради и затоа побарал од полицијата веднаш да отиде на самото место и да ги спречи луѓето да садат дрвца. На прашањето каде е проблемот во овој случај, човекот одговорил дека лошото е тоа што по 200 години околу зградите ќе изникне прашума и во неа ќе има лавови, а бидејќи тој се плаши од лавови нема да може да излезе од дома.

Не знам јас каква ракија пијат, ама знае ли некој каде можам да пријавам суштество што џабе дише кислород. И така сѐ помалку го има. Да не го расфрламе за "секакви намени".

Аман бре, ти мене ми се закануваш ли???[DOUBLEPOST=1451669395][/DOUBLEPOST]
Каква ракија даваат таму у месниот кометет?!
Ти знаеш дека не сум од некој штаб, туку сум просечен представник на македонскио народ, што потешко ви паѓа. Немате поддршка од народот.

Ти знаеш дека не сум од некој штаб, туку сум просечен представник на македонскио народ, што потешко ви паѓа. Немате поддршка од народот.

Не се потценувај. Ти си натпросечен говнар.

И после се чудите зошто никој не гласа за вас, ни една форумска пропаганда не можете да истерате како што треба.

Но добро, веројатно ве обучувал Коља.

И после се чудите зошто никој не гласа за вас, ни една форумска пропаганда не можете да истерате како што треба.

Но добро, веројатно ве обучувал Коља.
Коља, Најчевска, Геро...
У таа класа точно припаѓате сите вие кои за интерес на разбојничка банда пропагирате против интересите својот народ. Потполно исти ко нив. Исто одвратни.

Патем, Стевче на Карпошовци им го начука ДУП-от за време на празник, дур они се социјализираа крај бадникарските огнови. Да видиме сеа коа ќе дојде време за уништување на парковите и дрвата, во склад со ДУП-от (односно градежната мафија), како и дали во пракса тоа ќе помине.

Последно уредено:
НЕВИДЕНО ЗЛОСТОРСТВО
за бадник, голема сеча на големи дрва во градски парк СК.
Потоа си ги товараа во камион и...? сликајте и дајте слики.
Исто така сеча на дрва и во Аеродром (кај Лукоил) на бадник.
[DOUBLEPOST=1452439078][/DOUBLEPOST]

ете вака,ете тука, арам да им е.......

[DOUBLEPOST=1452440345][/DOUBLEPOST]
Празнично сечење дрвја во најзагадената скопска општина Лисиче
------------------
стално сеча се прави за празник или недела или во 2 по полноќ арам да им е...

Последно уредено:
НЕВИДЕНО ЗЛОСТОРСТВО
за бадник, голема сеча на големи дрва во градски парк СК.
Потоа си ги товараа во камион и...? сликајте и дајте слики.
Исто така сеча на дрва и во Аеродром (кај Лукоил) на бадник.
[DOUBLEPOST=1452439078][/DOUBLEPOST]

ете вака,ете тука, арам да им е.......
Дрвокрадци ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom