Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
crndrim10ul.jpg

crndrim23xw.png

Ај и ја да стам слика од мојот град

Абе Струга е екста, Охрид е демоде + охриѓани имаат некаков психопатолошки проблем со скопјани. Затоа како скопјанец викам:
Охрид :bip:
Струга:je:

иако има некои ствари како на пример http://www.struga.gov.mk/ (отидете ќе ви стане јасно за што зборувам)

Zeratul напиша:
Абе Струга е екста, Охрид е демоде + охриѓани имаат некаков психопатолошки проблем со скопјани. Затоа како скопјанец викам:

Milo mi e sto seuste ima razumni lugje vo drzavava.

Убав град =)
Бидејќи гледам има доста од вас кои сте од Струга, имам една молба до вас.
Ми треба текст, во кои ќе бидат напишани обичаите од Струшко. Темава е иначе за проект, 4та година средно и така. Ако можете напишете нешто, ако не здравје....

vo struga imam rodnini i sekoe leto sum tamu a gradot e super

Струга е ептен убав град. Токму таков како што треба да биде за разлика од соседот му Охрид. Барем нема непотребни градби кои ја нарушуваат хармонијата со езерото и околината како што е случај со Охрид. Нека ми простат охриѓани, ама така е. А и односот на стружани како луѓе е многу подобар кон дојденците.

Mungos напиша:
Zeratul напиша:

Milo mi e sto seuste ima razumni lugje vo drzavava.

фала бато шо си каzуваш реално, некои сеуште немоzат да сватат, и цело време Охрид го форсираат . Поздрав

abe ohrid go isforsiraja mnogu skopjanite a struga e mnogu poubo mesto eee ko idaja ohridjanite struga vo discoteka hehehe vreminja

Струга ако сакаш да ојш на плажа пешкир на тебе и за 5 мин си тамо а не ко охрид требит 15 минути со кола за да стигниш на плажа и башка то ако немат место на плажа имаш и река во струга.:)

imam kuka vo struga i stvarno e super, sekoe leto sum tamu...bas kako struga nema druga:)

Го поштовам Охрид како Стружанец...за журки и ноќен живот подобар е Охрид, ама за одмор и релаксирање Струга е незаменлива...

Струга е супер,вчера се вратив од таму,сеа глеам ја разубавуваат уште повеќе,и плажа нова 4км,ке биде супер..

deXterche напиша:
Го поштовам Охрид како Стружанец...за журки и ноќен живот подобар е Охрид, ама за одмор и релаксирање Струга е незаменлива...
se soglasuvam so tebe! Ohrid e mnogu bolje za mladite zaradi zurkite..struga e super samo tamu idat poveke familijarni luge!:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom