Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Struga :)

Ajde ako ima nekoj od Struga posto samo dosega samo jas i dexter koklu sto znam sme ako ima nekoj drug neka dostavi nekoj komentar tuka :)

Мислам дека имаше тема Стружани и Стружанки. А и Дивајн е од Струга и Еко1 мислам, а и уште има да не ги набројувам сега.

Имаше тема и споени се.
мастер, во иднина пред да отвориш тема, пролистај малце да не случајно има таква отворена.
Продолжете тука.

Top e u Struga. koga bev mal sekoj odmor idev u Struga so baba i dedo top bese. :zver:

како да не СТРУГА е прекрасна НЕМАМ ЗБОРОВИ
Како Струга нема друга,а и да има што ке ти е :)

M@STER напиша:
Ajde ako ima nekoj od Struga posto samo dosega samo jas i dexter koklu sto znam sme ako ima nekoj drug neka dostavi nekoj komentar tuka :)
Еве бе бате, и ја су Стружанец, читај ми во топикот под никот.

M@STER напиша:

Не сте само ти и декстерче од струга појќе души сме од струга

а шо имат везе последниве муабети со градот ?

како и да е гратчево е мало секој со секого скоро се знајт, на лето е јако :helou: и така кој не бил нека дојт нема да зажалит имаме поубај плажи од охриѓани :smir:

albumpicphptg9.jpg

crndrimstrugauv8.jpg

strugaoo8.jpg

сум била во Струга два пати,како мала на одмор со моите,и пред 2 години,на минување,рашетавме малку и толку беше,ми се допадна градот и сакав да го разгледам убаво,али ја немав таа шанса на жалост...

"btw" и јас сум од Струга, и повеќепати имам напишано дека сум од Струга. Иначе, многу ме нервира кога некој ќе речат дека не е добро во Струга заради албанците, па ќе им дојде и нив крајот. :)

СТРУЖАНЕЦ says:

ево една мала информација со големо значење :

Струга е единствен град во европа што излегува и на река и на езеро во исто време на исто место :baeh: најубава е нема што

Struga1_resize2_copy.jpg

ZIKS напиша:
"btw" и јас сум од Струга, и повеќепати имам напишано дека сум од Струга. Иначе, многу ме нервира кога некој ќе речат дека не е добро во Струга заради албанците, па ќе им дојде и нив крајот. :)

И јас сум од струга и имам другари албанци и супер си се ... тие шо се понашет ко селјаци баш од тамо се ( неизживеани ) и нашиве сејлаци не се сјајни...јбг селјак си е селјак, та бил албанец та бил македонец.

Клик за добра слика иако е една година постара од мене

Одлично место е Струга имам куќа таму супер е кој што сака нека каже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom