Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Хеј Охрид! Ц ц ц ... не те шетав кај што реновираат, требаше пред да почнат еднаш па ко ќе завршат пак, за да приметиш ... а кај вас нема кафиќ како тој кај шо бевме признај! А и да има нема сигурно такви газди ... браќа лепотани! Ај сеа а а а ? :lol: :lol: :wink:
:D :D :D :D :D Aj koga ke dojdam sledniot pat ke me shetash sekade i posle ke go falam gradot ushte povekje tuka! :D
Kazav jas i prethodno deka kafichot beshe ekstra, nemam zborovi... Koga ke dojdesh vo Ohrid, ima da te odneseme vo noviot kafich (kaj shto ti ja pokazavme terasata so Eko koga bevte), pa da vidish shto se gazdi lepotani :D :D Inache vecherva ke odime tamu zatoa shto ne bevme na otvoranjeto, imale najubavo kafe, pa mora da proverime :D Ke gi pozdravam gazdite od tebe (zatoa shto ti ja odbi nashata pokana) :D

:lol: :lol: :lol: Поздрави ги да да, кажи им секако срце ме боли што нема да сум со вас, а ќе се поправиме за некој ден :lol: :wink:

Abe zaboravate edna klucna rabota.... koga ke pojdete vo nekoj nov grad... treba nekoj od toj grad da ve sheta... normalno ako si mashko ke te sheta zensko... ako si zensko ke te sheta mashko... pa da gi vidite pravite ubavini na gradot... tie "tajnite".... :wink:

Конкретно кај нас, кај што пеат рибите? :lol: :lol: :lol: :P

Vcera slusnaf deka Struga bilo predgradje na Ohrid :))

Predgradie :twisted: devojko mi pogodi nerv.... :lol: .... da pocnam da ti repliciram ili ne se mislam.... :?:

Vaka sega ke vi kazam.... pogolem del od ezeroto e na Strushka strana go vikaat Ohridsko (.!.)... Drimot pocnuva da tece vo Struga a ustvari izvorot mu bil nekade vo Ohrid shto znam jas pa tecel niz celo ezero pa prodolzuval niz Struga (yeah right !).... Aerodromot e poblisku do Struga.... a go vikaat Ohridski(.!.)..... Najubavata voda za pienje... e vo Belica (Strushko)... vo Struga od nea pieme.... slusham muabeti deka i toj izvor ke "postanel" Ohridski.... a i ne za cudenje i da postane koga "Strushkite Veceri na Poezijata" moze da se odrzat vo Skopje... se e mozno...

Taka da za Struga moze da se kaze deka e Gostoljubiv.... Miren.... Popustliv (popametniot popushta neli :wink: )... Ubav.... Interesen... Mal... no vo nikoj sluchaj ne moze da se kategorizira kako PREDGRADIE na Ohrid....

Inace kolku za da vi bide malku pojasno.... da vi elaboriram... za da bidesh prav Struzanec treba da pravish dve raboti, i toa slednovo:
1. Da navivash za FK "Karaorman"
2. Da mrazish Ohrigani

:lol: :lol: :lol:

Еко така е!!! Јас со све се согласувам само не навивам за Караорман, дека не пратам фудбал ... стружанка сум? :lol: :lol: :lol:

Struzanec si ako ja sakas Struga i se cuvstvuvas del od nea (ili taa del od tebe)! Toa cuvstvo se poznava najdobro koga kje go napustis rodniot grad. Ova drugoto mrzenje na Ohrid ili dr. gradovi e golema glupost.

Misirkov.... ne Ohrid..... tuku Ohrigjani.... :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom