vlatko_95
Чоек
Дајте ми совет за најдобар мобилен со кверти тастатура, за сестра ми, по можност Нокиа, и со релативно разумна цена.... Фала однапред
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас имам ваков... ако е тастатурата во прашање.. телефонов е многу добар, тастатурата е одлична, доколку се навикнеш да пишуваш на таков вид тастатури.. шо е најбитно(за мене) прилично е осетлива и можиш и со нокти да работиш... кај нас во ВИП го има телефонов на тиркизно(ко овој погоре) розево црвено и црно![]()
![]()
Овој колку чини?Ако сакаш нешто поевтион порачај си Google G1 Dream нема да згрешиш. Телефонот не е многу заштитен има одлична тастатура , Android кој можеч да го апдејтираш едноставно е многу топ телефон.Прегледај го приврзокот 39633
Овој колку чини?
Аха, а некое такво телефонче у мода што е од 100 до 250 евра?Кај нас не се продаваше така да само некој што го донел од странство ... има еден на огласи за 100 евра го продава, телефонот според мене е мнооогу голем, смотан итн ... му помина времето негово иако никогаш не бил во мода![]()