wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.779
- Поени од реакции
- 34.414
Секое дрво дава свој плод.
Секое небо раѓа своја река.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секое дрво дава свој плод.
Vo soba vo manastir? Kade ti se tebe vrednostite moralni,eticki i duhovni mladicu????? Svoite zemski strasti da gi zadovoluvas na Sveto Mesto... Small minded idioti vernicite...Ima drugar mesta kadee sto toa mozes da go pravis...ne da go hulis imeto Bozjo...I da ne si verenik i da ne verruvas vo Bog vo tvojot golem um trreba da ima malce Humani vrednosti ....Не, ти само потврдуваш дека верниците се small-minded идиоти.
Кој напиша во јавност, плоштад или на бина со ракоплескање. Муабетот е во соба, 1vs.1 Само во манастир.
Кога те читам со глупостиве, онака кој ве ебе, on second thought, не го заслужувате респектот. Еве, официјално јас од не би, се префрлам на БИ.
Што има „свето место“ со хумани вредности?Vo soba vo manastir? Kade ti se tebe vrednostite moralni,eticki i duhovni mladicu????? Svoite zemski strasti da gi zadovoluvas na Sveto Mesto... Small minded idioti vernicite...Ima drugar mesta kadee sto toa mozes da go pravis...ne da go hulis imeto Bozjo...I da ne si verenik i da ne verruvas vo Bog vo tvojot golem um trreba da ima malce Humani vrednosti ....
Aман бе не ќе силува некоја швалерка... не ќе се секса со некој омосексуалец... ќе си ги исполнува брачните обврски како шо дедо боже и очекува од него. Кажи дали ќе имаше верници Исус да не се клецкаа мажите и жените во секоја прилика. Од семето шо ќе му го излее внатре ќе настани нова душа на радост божја, секое свршвање внатре е богоугодно!Vo soba vo manastir? Kade ti se tebe vrednostite moralni,eticki i duhovni mladicu????? Svoite zemski strasti da gi zadovoluvas na Sveto Mesto... Small minded idioti vernicite...Ima drugar mesta kadee sto toa mozes da go pravis...ne da go hulis imeto Bozjo...I da ne si verenik i da ne verruvas vo Bog vo tvojot golem um trreba da ima malce Humani vrednosti ....
Aман бе не ќе силува некоја швалерка... не ќе се секса со некој омосексуалец... ќе си ги исполнува брачните обврски како шо дедо боже и очекува од него. Кажи дали ќе имаше верници Исус да не се клецкаа мажите и жените во секоја прилика. Од семето шо ќе му го излее внатре ќе настани нова душа на радост божја, секое свршвање внатре е богоугодно!
Навистина? Е тоа не сум го знаел. И на стари години се учи, признавам![]()
Секс во манастир е дозволено... само за попови и монахињи.
Мене повеќе ми бодат очи луѓе оскудно облечени кои влегуваат во црква. Такви со штикли, минич, со цвиќери на очите... каде бе дечки.. не е дискотека ова.![]()
Истото си мислев. Каде со овие земски ствари.
Голи. Како што ве направил главнио.
Мене татко ми ме правеше, али пак... и он беше тогаш гол.![]()
Што се клецкањето тиче, па ај вака.. ти од старт штом ебаш - грешиш. Нели пред свадба се несмеело ово оно, штом се повикувате на древните начини, па кога веќе грешиш.. шокур ти мења?![]()
Ај ти си рандом, ама шо е финтава со намигнувањето со сите? Демек ептен заебување е?
Види, јас да сум господ, радо би гледал у миничи (не во сексуална конотација), штикли, цвикери ако се вистински верници со вистинска намера да се помолат, исповедат, запалат свеќа.. отколку скоцкани бациња во најновите кошули кои станале од 6 за да изгледаат претставително. Шо е битно бе како си облечен, лајв стрим до фашн тв да нема, или ја мешам поими, па одењето во црква има повеќе примени? (duuh нели, ама колку за поента)
Што се клецкањето тиче, па ај вака.. ти од старт штом ебаш - грешиш. Нели пред свадба се несмеело ово оно, штом се повикувате на древните начини, па кога веќе грешиш.. шокур ти мења?![]()