кој од тука присутниве ме убедуваше да ставам прегорен и исцеден зејтин заедно со нафтата и дека ке нема никаков проблем?
значи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој од тука присутниве ме убедуваше да ставам прегорен и исцеден зејтин заедно со нафтата и дека ке нема никаков проблем?
Еве ме... не се кријамкој од тука присутниве ме убедуваше да ставам прегорен и исцеден зејтин заедно со нафтата и дека ке нема никаков проблем?
Абе аман шо напрајфте филм тепање... бензин да измешаше 1:1 со нафта немаше моторот да рикни, не пак масло прегорено. Можно е да имал проблеми или со палење, или со затнување на филтер за гориво.Чим го нема отишол у гаража да го растура моторот :pos2:
Еве ме... не се кријам
Ајде да ја слушниме прикаската шо бидна?
п.с. претпоставувам дека не ти запали сабајле на ладното![]()
Абе аман шо напрајфте филм тепање... бензин да измешаше 1:1 со нафта немаше моторот да рикни, не пак масло прегорено. Можно е да имал проблеми или со палење, или со затнување на филтер за гориво.
Сериозно делувашеШала беше :smir:
Еве ме... не се кријам
Ајде да ја слушниме прикаската шо бидна?
п.с. претпоставувам дека не ти запали сабајле на ладното![]()
Бери 40 литри кај тебе во куриерот? Кај мене во Фиестата 35 е се на се, стално има некои 5-10 литри, и едвај 30 собира.фино ми дојдоа овие 20 литри зејтин... тоа се скоро 400 километри гратис за извозување или скоро 800 рачунајки и нафта пола-пола... денес значи отидоа нешто над 150 километри од овие 800... си возел 150 а си платил за 75... фина математика а? ионака на отворено троши 5,5 нафта, сега е што да ти праам муабет.
Значи, автомобил на прегорено масло нема гајле мене муабетов ми е дали може да се стави на некој од механизинариве машни трактор/комбајн ќе има проблем или ќе си тера без гајле?