Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зашто си бил изненаден за Toy Story 3, кога кецот и двојката се поим за анимирани филмови и тие го започнаа овој тренд...Black Swan ftw. Иако сакав за повеќе да можев да гласам.Исто многу пријатно бев изненаден од Toy Story 3, еден од најдобрите анимирани воопшто. И секако Inception, без оглед на тоа колку прашина крена, беше во еден од најдобрите годинава.
Има ДВД Скринер, одличен е само што се појавува онаа пораката за Copyright.Гласав за водечките: Shutter Island, Mr. Nobody & Inception.
Малку ми е чудно што во листата има филмови за кои сеуште нема квалитетна снимка (Black Swan), уште почудно е што некои гласале за него без да го гледаат, ама тоа е. Не се сомневам дека е добар филмот, ама не можам да коментирам ништо пред да го гледам. А овие за кои гласав се перфекција.
Не знам зашто си бил изненаден за Toy Story 3, кога кецот и двојката се поим за анимирани филмови и тие го започнаа овој тренд...
Или дека си "голем" па си се изненадил што ти се свиѓал?![]()
How to Train Your Dragon ?
Е има, али дур не гледам филм на HD снимка исто ко да не сум го гледалИма ДВД Скринер, одличен е само што се појавува онаа пораката за Copyright.
И јас обично чекам ДВД рип ама морав пошто требаше да се модерира многу пишуваа спојлериЕ има, али дур не гледам филм на HD снимка исто ко да не сум го гледал. А особено па кога се работи за некој филм што моментално има оцена 8.8 на imdb...
И јас сега ќе го средам за теба заради спојлеротfixed it for you.