Кајгана избира најдобри филмови за 2010 година!

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар филм за 2010 година?

• Вкупно гласачи
    199
  • Гласањето е завршено на .
Mr. Nobody мој фаворит.Еден од подобрите филмови гледани, било кога.(ме мрзи да пишувам)Иако доста од овие не ми се гледани
Black Swan следен на листата....едит-следен за гледање :)

Black Swan i Social Network да ги изгледам викендов и тогаш веќе може да се гласа.

Се заебав ,невидов дека можит за повеќе да се гласат...

Гласав за водечките: Shutter Island, Mr. Nobody & Inception.
Малку ми е чудно што во листата има филмови за кои сеуште нема квалитетна снимка (Black Swan), уште почудно е што некои гласале за него без да го гледаат, ама тоа е. Не се сомневам дека е добар филмот, ама не можам да коментирам ништо пред да го гледам. А овие за кои гласав се перфекција.

Black Swan ftw. Иако сакав за повеќе да можев да гласам.:( Исто многу пријатно бев изненаден од Toy Story 3, еден од најдобрите анимирани воопшто. И секако Inception, без оглед на тоа колку прашина крена, беше во еден од најдобрите годинава.
Не знам зашто си бил изненаден за Toy Story 3, кога кецот и двојката се поим за анимирани филмови и тие го започнаа овој тренд...

Или дека си "голем" па си се изненадил што ти се свиѓал? :)

Гласав за водечките: Shutter Island, Mr. Nobody & Inception.
Малку ми е чудно што во листата има филмови за кои сеуште нема квалитетна снимка (Black Swan), уште почудно е што некои гласале за него без да го гледаат, ама тоа е. Не се сомневам дека е добар филмот, ама не можам да коментирам ништо пред да го гледам. А овие за кои гласав се перфекција.
Има ДВД Скринер, одличен е само што се појавува онаа пораката за Copyright.

Не знам зашто си бил изненаден за Toy Story 3, кога кецот и двојката се поим за анимирани филмови и тие го започнаа овој тренд...

Или дека си "голем" па си се изненадил што ти се свиѓал? :)

Шо ако се 22 кога уште цртани си гледам:)
Не, сериозно, баш за играчкиве, можеби намерно не очекував премногу, водејќи се од Ice Age. Сите ми го кажуваа ваков е, таков е, најубав, преубав и кога го изгледав останав со фаца во форма на "И?" И поради тоа не сакав да се надевам, пошто Toy Story ми е фејворит одсекогаш. И стварно испадна над очекувањата. Ех коа излезе првиот на времето, ко се чудевме што е сега ова.:)

--- надополнето ---

How to Train Your Dragon ?

Исто така супер анимирано филмче во секој поглед.

Има ДВД Скринер, одличен е само што се појавува онаа пораката за Copyright.
Е има, али дур не гледам филм на HD снимка исто ко да не сум го гледал :). А особено па кога се работи за некој филм што моментално има оцена 8.8 на imdb...

Е има, али дур не гледам филм на HD снимка исто ко да не сум го гледал :). А особено па кога се работи за некој филм што моментално има оцена 8.8 на imdb...
И јас обично чекам ДВД рип ама морав пошто требаше да се модерира многу пишуваа спојлери :) Ама во секој случај филмот се гледа вака нема да загубиш ништо од филингот мислам. Не е акција со ефекти, звукот е одличен, снимката е многу добра. И онака ќе сакаш да го гледаш уште еднаш па следниот пат на ХД :)

Од ова што го гледам, ќе биде тесна борба помеѓу Inception & Mr.Nobody :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom