Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ајрија темата да ви се множат титулите,и да браво за оној кој ја отворил ми се допаѓа како размислувал! :)

http://www.goal.com/en-gb/news/2889...r-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...

http://www.goal.com/en-gb/news/2889...r-will-not-leave-santos-before-2012-olympics-

Оладив во врска со момаков.Може да се носи у пичку матер.Има и подобри напаѓачи од него за таа возраст одприлика.
Керол,Лукаку...првиов ми е желба сега најголема :)

Иначе читам нешто дека и со Тевез сме се поврзувале.Ех,порано пред да потпише за Јунајтед колку го посакував во Челзи,сега што знам...

И мене не ми е гајле за Нејмар. Летото многу сакав да дојде. Што сака нека прави. Ама мислам дека на крај ќе заврши во некој мал клуб и ќе биде заборавен.

Тевез во Челзи? :nenene:

Честито нова тема и со среќа!!! Позз до Tale_Slash:icon_lol:

позз и од вамос реал, што ме заеба со ливчето :)
ги молам сите членови и присутни да се воздржат од негативни коментари барем додека направиме 10 страни темава :)
UP CHELSEA и од сега на подобро (i hope)

Би замолил некој од модераторите ако сака нека направи само размак во насловот.
Да не биде фанклуб:Челзи,туку да биде фанклуб: Челзи.

Само едно спејс :)

Carlo - 'We deserved to win against Tottenham. We were very close, we will win our next game.'

:)

Нека ви е честито темава, па да ја прославите со победа викендов.

Честито нова тема.

И да, секако ја почнувате со победа.. недела утакмицата е 1 на годината. Се шо имаш да продајш и да клајш на вас :D

Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.

Фала дечки за подршката. Да се надеваме и покрај оваа лоша форма ќе ги сјебеме Јунајтед во недела.

Тешко. :ne:Кој високо лета, ниско паѓа!!!:smir::baeh:

Честито новава тема.:bravo: Respect!!!:salut:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom