Р
~~РубинРед~~
Гостин
^
Е тоа не знам.
Помнам дека серијата заврши непосредно пред третата годишнина од премиерата на серијата,
па од тука направете математика со оглед на тоа колку време ја даваа серијата на МТВ 1.
И не е наводно, туку навистина тоа беше братот близнак на Бен, Дерек Еванс.
Дерек ја завел Марија, сопругата на Бен и сестра на детективот Рикардо Торес.
Дерек и Марија ја исценирале нејзината лажна смрт.
Дерек го киднапирал Бен 2-3 месеца пред убиствата на островот и се преправал дека е Бен.
На крајот во меѓусебна пресметка помеѓу Бен и Дерек, Бен го убива Дерек во самоодбрана.
На крајот од серијата, Марија одлучува да ги остави Мег и Бен да бидат среќни и му дава развод на Бен.
"Кога месечината се појавува рано, како што ветровите на Санта Ана се појавуваат од никаде,
кого и да сретнеш на другиот крај на плажата, тој ти е суден."
Легендата за Плажата на залезот објаснета од страна на Илејн Стивенс.
А кога сме кај шпанските серии, му делува ли на некого познато ова ?
Прегледај го приврзокот 41925
Мало потсетување:
Хералдине Зивик, која ја спомнав во некој од претходните постови, на насловната страна на Elenco,
доста стар број, 22 август 1996, кога се снимала серијата Другата во мене.
Воопшто не е изменета до денешен ден, секоја и чест.
Јас сум машко, но би бил пресреќен кога и после 15 години би изгледал млад како и сега,
или уште подобро, и после 30 години (е па многу барам).
Ах,не можам да се сетам колку време ја даваа серијата,беше уште во 1997 година ако не се лажам ама нашиве простаци само малку купија.
Во врска со братот на Бен,мислев дека се викаше Тед,ама не е ни толку битно,а и претпоставував дека жената на Бен не е мртва бидејки не би било толку интересно доколку Мег и Бен беа уште на почеток заедно.А и плус Бен никогаш не даваше да се збори за неа,паметам Ени беше заљубена во него,а Кејтлин и Кол беа заедно,Марк беше убиен на осртровот а исто така и Шон кој го играше Randy Spelling.Ех времиња беа тоа кога играше серијата...Не можам да најдам никакви информации во врска со серијата и глумците.
Ми се доага да го исконтактирам оној кој ја направил серијата секако ако е сеуште жив

И така,за серијата Другата во мене воопшто не се секавам.За што се зборуваше во серијата?