Шпански серии

• Креатор на темата Креатор на темата baltazar
  • Време на започнување Време на започнување
абе ке поднаучиш нешо, на пример дека секое мушко пага на солзи или дека секоја грда стануе убава или дека сите лоши умираат.... а добриве ке се изнапатат ке се измучат...хаос...мене не ми влијае ама знам да утепам по некој саат на нив...она коа ми е досадно :tv:
иначе интересна ми е Ружната Лети или како и да се викаше, не за друго има смешни моменти :toe:

со воа се согласуам .. Ружна Лети :pos2::pos2:

Lugeto koga gledaat spanski serii...se obiduvam da vlezam vo nivna koza i pritoa se osekam kako IZMANIPULIRAN TROL KOJ SAMO ZJAE...inaku ovie serii izobiluvaat so ZLO,podli POSTAPKI i se los primer za idnite generacii...jas ucev od makedonski narodni prikazni...ovie 'serii' na zloto,ljubomorata i zlatoljubstvoto NE MI TREBAAT

Lugeto koga gledaat spanski serii...se obiduvam da vlezam vo nivna koza i pritoa se osekam kako IZMANIPULIRAN TROL KOJ SAMO ZJAE...inaku ovie serii izobiluvaat so ZLO,podli POSTAPKI i se los primer za idnite generacii...jas ucev od makedonski narodni prikazni...ovie 'serii' na zloto,ljubomorata i zlatoljubstvoto NE MI TREBAAT

Затоа ќе си гледаат сопранови, 24, изгубени, херои и сл. каде нема местенки, нема омраза, нема насилство нема ништо само љубов и добрина и нема да имаат никаков проблем.

Затоа ќе си гледаат сопранови, 24, изгубени, херои и сл. каде нема местенки, нема омраза, нема насилство нема ништо само љубов и добрина и нема да имаат никаков проблем.

dobro...me nadopolni-no temata e spanski serii

dobro...me nadopolni-no temata e spanski serii

Ама поентата е дека не можеш да напаѓаш спански серии, ако воопшто гледаш телевизија биејќи сите програми се со иста тематика се разликуваат само во буџетот.

Ама поентата е дека не можеш да напаѓаш спански серии, ако воопшто гледаш телевизија биејќи сите програми се со иста тематика се разликуваат само во буџетот.

NE e samo bujetot....tuku nacinot na izrazuvanje i izvrsuvanje na zlodelata..kako i gordeenjeto so niv

NE e samo bujetot....tuku nacinot na izrazuvanje i izvrsuvanje na zlodelata..kako i gordeenjeto so niv

За какви злодела зборуваш. Во шпанските серии има се што има и во еден филм или серија како Очајни Домаќинки, Твин Пок, Грејс Анатоми, само што заплетот наместо две трае стои и две епизоди.

За какви злодела зборуваш. Во шпанските серии има се што има и во еден филм или серија како Очајни Домаќинки, Твин Пок, Грејс Анатоми, само што заплетот наместо две трае стои и две епизоди.

e ne znaes li ebago...neli imas gledano spanski serii...da vidime, na repertoarot imame truenje,trikratno ubistvo od 10-ti stepen:)
potoa,zamena na deca,losiot komandant montero saka da go ubie ciganinot a zena mu se obiduva da go spasi so toa sto se .....tiiit....so nego,ondak imame zaveri,crni biseri..potoa sovrseni planovi,pa beganje-plateniubijci...jasno ova go ima i vo drugite filmovi..no razlikata kaj spanskite e vo toa sto tuka mnoguuu izrazeno..pa duri igordosta so tie zlodela

e ne znaes li ebago...neli imas gledano spanski serii...da vidime, na repertoarot imame truenje,trikratno ubistvo od 10-ti stepen:)
potoa,zamena na deca,losiot komandant montero saka da go ubie ciganinot a zena mu se obiduva da go spasi so toa sto se .....tiiit....so nego,ondak imame zaveri,crni biseri..potoa sovrseni planovi,pa beganje-plateniubijci...jasno ova go ima i vo drugite filmovi..no razlikata kaj spanskite e vo toa sto tuka mnoguuu izrazeno..pa duri igordosta so tie zlodela

Извини а ти гледаш хорор филмови?

Многу ги мразам. Однапред се знае содржината на шпанските серии, се знае дека на крај ке имаат срекен крај. Имаат по 200-300 епизоди и се се случува некако бавно и без некоја возбуда.

Шпанските серии те учат да бидеш таков како нив//актерите,постојано да ги менуваш партнерите.ПОдобро да не зборам // ГЛУПОСТИ

spored mene ubavo e da se gledaat spanski serii ne samo za jazikot tuku i za posebnoto sto tie go sodrzat...ima mn ubavi spanski serii sto stvarno vredat da se gledaat a nekoi ne:tv:

Gi mrazam spanskite serii bidejki site se identicni megu sebe i deluvaat mnogu dosadno, retko nekoja interesna serija da se pogodi , sepak spanski se uci spored mene pobrzo i od na kurs , ziv primer e sestra mi ...

Колку и да ги мразам шпанскине сапуници, им завидувам на 98% од девојките што се на мојот факс и ги гледале, сега тие на часовите по шпански немаат гајле, а ние машките како мулиња гледаме во професориве додека предаваат.=)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom