Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде информации за Езе?

Не ми е логичен трансферот бидејќи ги имаме Хавертз/Мерино/Нванери за тие позиции што ги покрива, а исто и Мадуеке/Мартинели/Тросард.

Прво треба да се исчистиме од Хесус, Тросард/Мартинели за да се отворат услови за нов голем трансфер. Не е ова Фифа/Пес
Realno nemame nitu edno dobro krilo, ni Trosard, ni Martineli.
Trosars bi bil toj koj bi zaminal mislam, ako ne saka da e rezerva.
Автоматски споено мислење:

Од каде информации за Езе?

Не ми е логичен трансферот бидејќи ги имаме Хавертз/Мерино/Нванери за тие позиции што ги покрива, а исто и Мадуеке/Мартинели/Тросард.

Прво треба да се исчистиме од Хесус, Тросард/Мартинели за да се отворат услови за нов голем трансфер. Не е ова Фифа/Пес
Realno nemame nitu edno dobro krilo, ni Trosard, ni Martineli.
Trosars bi bil toj koj bi zaminal mislam, ako ne saka da e rezerva.

Прочитав дека сакале да ги продадат Мартинели, Тросард и Зинченко, за да бидат во можност да ги донесат и Родриго и Еберечи Езе. Ќе видиме што ќе биде, ама сметам дека и сезонава второ место ќе е плафон. Многу тешко до титулата во Премиер лига.

A pa site trojca kakov pridones imaa za timot, ovaa sezona, sho. Taa so niv, taa bez niv.

Прочитав дека сакале да ги продадат Мартинели, Тросард и Зинченко, за да бидат во можност да ги донесат и Родриго и Еберечи Езе. Ќе видиме што ќе биде, ама сметам дека и сезонава второ место ќе е плафон. Многу тешко до титулата во Премиер лига.

Ако треба да се жртвува Мартинели за Родриго јас сум за. Очаен и не постои братот овие 2 години.

Ваква решителност за трансфер во Арсенал од топ играч не ми текнува, браво!

Viktor Gyökeres deserves respect and admiration.

✅
Fight Sporting to the end to win the transfer with the desire to only go to Arsenal! (Accept disciplinary violations, late training, skipping training, even not returning to Portugal again)

✅
Accept giving up €2m of his salary to help Arsenal in part in promoting the transfer

✅
Ask the agent to give up €8m in commission to make Sporting reach an agreement with Arsenal on the total fee

✅
Patiently wait for Arsenal, not wavering in his decision even though there are other opportunities from Arab teams with huge salaries, as well as clubs in other leagues in Europe. Determined to refuse everything for Arsenal!

се вратил форумов, заборавив дека постои...

Дојдов да кажам дека ќе се заебеме многу јако со Ѓокерес.
Шпиц од Португалска лига нема излезено од Фалкао, се е превара таму.

Позитивно сум изненаден од тоа како си ја извршуваме задачата овој трансфер период. Сум преживеал и 0 засилувања, едно засилување (голман), еден позајмен повреден играч за зимски период итн, така да ова ми е позитивно изненадување и нешто невидено досега. А и не памтам кога повеќе играчи сме земале во трансфер период, секако ако се одземат оние 5 panic buys за 48 часа пред 14 години, али ова е некако поинакво, пред се плански, со време, промислени играчи, добри преговори, се гледа дека има напредок.

Не знаев каде да пишам, дали во тема за таленти, дали во таа за Премиер лига, али најдобро е веројатно тука иако не сум фан на клубот. Штракајќи по Арените од досада дека одложија стартот на Формула 1, случајно пуштив баш во моментот кога влагаше Дауман. Веројатно преполни ќе бидат медиуми после овој настап ама јас немам видено друго 15-годишно дете да го направи ова што он го направи на дебиво, ако му е уопште деби. Ја оставив утакмицата само за да го гледам него, секој хајп после ова ќе му биде заслужен. Го памтам и дебито на Јамал кое беше на иста возраст со детево ама ова е нешто што го надминува секое досегашно појавување на талентиран играч.

Не знаев каде да пишам, дали во тема за таленти, дали во таа за Премиер лига, али најдобро е веројатно тука иако не сум фан на клубот. Штракајќи по Арените од досада дека одложија стартот на Формула 1, случајно пуштив баш во моментот кога влагаше Дауман. Веројатно преполни ќе бидат медиуми после овој настап ама јас немам видено друго 15-годишно дете да го направи ова што он го направи на дебиво, ако му е уопште деби. Ја оставив утакмицата само за да го гледам него, секој хајп после ова ќе му биде заслужен. Го памтам и дебито на Јамал кое беше на иста возраст со детево ама ова е нешто што го надминува секое досегашно појавување на талентиран играч.

Не знам дали збориш за утакмицата со Њукасл од вчера, ама уште по претходниот настап со Милан, Рио Фердинанд рече дека Дауман е најдобриот 15 годишник во Европа. Така да, работи машинеријата веќе.

Не знам дали збориш за утакмицата со Њукасл од вчера, ама уште по претходниот настап со Милан, Рио Фердинанд рече дека Дауман е најдобриот 15 годишник во Европа. Така да, работи машинеријата веќе.
Со Њукасл да, ама денешна беше, во живо.

Одегард сите контри ги ебава, уште многу одамна на живци ми иде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom