Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

Мистичен напиша:
baby напиша:
Mojot spisok na neobicni mesta e podolg:vo lift,vo voz-spavaca soba,vo kola,na hauba od kola,na klupa vo park,na zurka vo WC,vo podrum,na ves masina,na sank.....
Хух! Баш би сакал да те запознаам и да ти го проширам списокот за следниве места: на канта од сирење, на гилендер, на вратило за тресење ќилими, на кров од зграда со поглед на Водњанска (откога ќе го сефтосаме влезот)...
Moze,moze nema problem samo na kanta od sirenje nekako ne mi se pravi merak bre bi na gajba od pivo :lol:

Vo kancelarija kaj mene. A najinteresno e sto imame non-stop video nadzor. Pa bevme kako vo realnoto sou ,,TOA SUM JAS''. A na tipot mu kazav otkako zavrsivme rabota. Bese mnogu sreken sto ke go gledale
tipovite od obezbeduvanje. A kolegive mislea deka e deloven sostanok.

U dnevna soba na pod, pod kebe, sabalje posle spienje, so nejzinite cimerki na kauc i gledaat film

hm pa najverojatno u vece na mashina za perenje

baby напиша:
Moze,moze nema problem samo na kanta od sirenje nekako ne mi se pravi merak bre bi na gajba od pivo :lol:
и јас би сакал да те запознаам:icon_lol:

na hauba od kola ama interesnoto bese posle zurka od saem na hauba a koga svrshsivme rabota svativme deka sme pred policiska stanica :)

Во воз релација Париз-Лион. Ептен незгодно оти возовите се преполни а ти во тоалет (ама тоалетите чисти и тоа како дома :wink:)

na eden seminar kaj sto bevme po 6 dusi vo soba ... malku [pose se zapivme i site spieja (valjda) ... dodeka nie si brkavme rabota bez pardon ... vo site mozni pozi :) ... se nadevam deka ne snimale i spiele cvrsto :)

Најверојатно на Белиот споменик у Струмица(костурницата),у сред бел ден,летно време.На понеобично место неможам да се сетам.

Кога бев на одмор во Златните Песоци на сред клупа со една дебела Швеѓанка,ја си ковам а минат едни руси се дерат Давај ДАвај а на мене загорен ич кур не ми чуе,после типката вика летс го то тхе бич а јас тогаш не ја знаев тхе бич и не отидов:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom