Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

У ќенеф, додека мајка и беше у дневан, а брат и у другата соба!
А со една друга, у кревет, додека до нас спиеше сестра и, а татко и и мајка и у соба до нас. Влегов преку џам и преку џам избегав да не ме узнаат кога стана татко и да моча и сакаше да влезе за да види што се случува, мала беше малата, 16 години, ама техничарче!

1. Isto ko i DJRadovan u amfiteatar na fakultet (vo drzavna bolnica). prazan amfiteatar, temnica (so spushteni zeleni zavesi na prozorite), dobri saat i pol sex. Posle 3-4 minuti otkako zavrshivme vlaga cigan u amfiteatarot, pali svetlo i vika "chorapi nesho da ne sakate". 8)
2. u kafich u aerodrom.. kafichov na 2 sprata, dole 2 masi gosti i personalot, a nie imavme sex gore u separe. E tuka ne bea saat i pol tuku 6-7 minuti.
3. Oralen sex na patot Solun-Kavala dodeka vozev. (so leva raka zadodushe, posho desnata mi beshe na mnogu poubavo mesto od volanot). I toa denski, dozdot sho isturashe ne shtitesheod pogledi.

Најлуд секс

Јас како малишан викам дека мојот најлуд секс сум бил јас со мојата рака под ќебе. АБЕ МАЛ СУМ НЕ СЕ СМЕЈТЕ

U shator. Cel kamp znaeshe sho se sluchuva unutra :lol: :lol: :lol:

Svetovid напиша:
А ти вака со каџигава на глава си работеше? :lol:

@topic:
Сеуште сум немал секс на некое необично место. :?

Acid напиша:
Svetovid напиша:
А ти вака со каџигава на глава си работеше? :lol:
Bat of kors!
Inaku najneobicno mesto za koe shto sum chul deka nekoj se onodel e u strazharska kukjichka so pushkata na ramo. :lol: :lol: :lol: Go fatija choekot i mu dadoa nagradno otsustvo dva dena. Obrazlozhenie, ne ja simnal pushkata od ramo. (Koj bil na strazha u vojska znae deka prvo pravilo za strazhar e nikako ne smee da ja ispushti pushkata od race)

kaj nea doma na trosed a cimerkite bea vo sosednata soba se na se dobri 10 min

U bunjakovec na treti sprat,od zadna strana(karsi partizanska),a direktno ima stanovi so dnevni i kujni i lugje u niv so setaat na edno 6-7 metri oddalecenost:)

U ohrid mislam deka gorica se vika plazhata tamu u trskite nesho zhurka a u imashe ali ne probujte posho gzot si go napraiv krsh od toa koprivite :D

Mojot spisok na neobicni mesta e podolg:vo lift,vo voz-spavaca soba,vo kola,na hauba od kola,na klupa vo park,na zurka vo WC,vo podrum,na ves masina,na sank.....

Znachi komotno moesh da prekrstish miljon dolar pusi a?:D:D:D na centrifuga trese mnogu....epten e remetenje posho mi shalta curata levo desno ne se dodrzhue:D

baby напиша:
Mojot spisok na neobicni mesta e podolg:vo lift,vo voz-spavaca soba,vo kola,na hauba od kola,na klupa vo park,na zurka vo WC,vo podrum,na ves masina,na sank.....
Хух! Баш би сакал да те запознаам и да ти го проширам списокот за следниве места: на канта од сирење, на гилендер, на вратило за тресење ќилими, на кров од зграда со поглед на Водњанска (откога ќе го сефтосаме влезот)...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom