Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

porano koga nemase kaj da vodam sex so zena mi . vodev u edna stara napustena fabrika imase krevet kebinja i si uzivav . ali sega koa ja imam doma . ko dzek legnuvam u spalna i uzivam normalno

DonVito напиша:
porano koga nemase kaj da vodam sex so zena mi . vodev u edna stara napustena fabrika imase krevet kebinja i si uzivav . ali sega koa ja imam doma . ko dzek legnuvam u spalna i uzivam normalno
Како си ме насмеал:))) У "Стружанка" да не било? Со фротирки?:))

Мистичен напиша:
DonVito напиша:
Како си ме насмеал:))) У "Стружанка" да не било? Со фротирки?:))
ne re . ne pamtam kako se vikase. poso bese fabrika za tekstil ali zakon bese nikoj ne vleguvase i bese kako u hotel

stilovite najvishe zavisat od toa vo kakov vagon si se pogodil ... imash vagoni so "kupea", posle onie sto se ko spalna soba, pa onie patnichki klasichni sto se ... 8)

Jas (t.e. nie) bev(me) vo kupe. Vozot bese prazen i bese avgust mesec. Cel pat muabet a posle pred dastigneme vo Gevgelija svrsivme rabota. Pocnavme nekade vo Demir Kapija. Vsusnost, sј izleze programirano oti mnogu bese zesko a i ispotevme uste povekje, taka da koga se simnavme od vozot i koga otidovme doma direkno pod tus... Zabavataz prodolzi i vecerta kako i preku cela nedela - za zal,posle toa morav da si zaminam oti odmorot zavrsi...

:arrow: So kogo - ne vi kazuvam!!!!! :twisted:
:arrow: Kako - toa e moja rabota :wink: :lol:

vazhno tebe ti bilo ubo:) sho kako koga zoshto so kogo koj vishol koj slushnal ne e bitno:)

Инаку, ако имал некој секс во море тогаш знае колку риби се насобираат коа ке заврши актот. (мислат дека се трошки од леб)

Мистичен напиша:
:o :o :o Ти ке ми цветаш:)
Инаку, ако имал некој секс во море тогаш знае колку риби се насобираат коа ке заврши актот. (мислат дека се трошки од леб)

Pa celo leto samo toa praev - na pet metri od doma mi e!!!

:mrgreen:

Na krov na drzavna banka t.e. na Cyprus International State Bank :P :-)
.. a do toa dojde zatoa sto imase dosta visok extra pogled nad cel grad Paphos a i moreto onaka...extra view stvarno :-) a kako uspeavme pokraj tolku kameri i obezbeduvanje samo gospod znae kako se protnavme samo za 30 min zadovolstvo .. ali sto se pameti bogami cel zivot :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom