Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Може ли секогаш најголемите сељачишта и педери да ги испраќаме во реални шоуа да ја претставуваат нашата држва...
Па сигурно нема некој од МАНУ да оди во ова срањево...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли секогаш најголемите сељачишта и педери да ги испраќаме во реални шоуа да ја претставуваат нашата држва...
Ние не ги праќаме, сами се пријавуваат ретардираните. И добро, зошто воопшто го гледате ова ако не се согласувате со концептот и учесниците? Се знае концептот и поентата на шоуто, забава на проста воајерска маса.Може ли секогаш најголемите сељачишта и педери да ги испраќаме во реални шоуа да ја претставуваат нашата држва...
Druze kade zivees ti ? Koja devojka denes ne e "sponzorusha" ?
Ние не ги праќаме, сами се пријавуваат ретардираните. И добро, зошто воопшто го гледате ова ако не се согласувате со концептот и учесниците? Се знае концептот и поентата на шоуто, забава на проста воајерска маса.
Aууу,де бе ти,некако си ми сигурен многу дека секоја е "спонзоруша"....
Wait...си налетал на таква и си добил мислење за сите дека сме спонзоруши.
ГреФче тоа![]()
Ti pretpostavuvam si devojka i imas najmnogu 20 godini. za nekoja godina ke svatis sto go vrti svetot. Toa sponzorusa ne go kazav da navredam nekoj nego kako najnormalna pojava.
Нема мислам никаде лајф бидејќи Србите донеле некој закон што забранува бла бла...Кај може да гледам live stream од ова ?
тело гром фаца ломa sto ke kazes za Soraja Vučelić
![]()
Нема мислам никаде лајф бидејќи Србите донеле некој закон што забранува бла бла...
Па зошто тогаш на официјалната страна има опција лајв стрим која не ја отвора ?
Иначе од девојкиве Само таа МИЛА, одбојкарката(плавата) и таа у отпадот шо е незнам како се вика, другиве не ми праат толку ќеиф.