Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Може ли секогаш најголемите сељачишта и педери да ги испраќаме во реални шоуа да ја претставуваат нашата држва...

Па сигурно нема некој од МАНУ да оди во ова срањево...

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Оваа Драгана ако ја сретнам надвор ја грабам. Леле какво тело има :nesvest: Иста Адриана Лима е и во фаца и во тело.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Може ли секогаш најголемите сељачишта и педери да ги испраќаме во реални шоуа да ја претставуваат нашата држва...
Ние не ги праќаме, сами се пријавуваат ретардираните. И добро, зошто воопшто го гледате ова ако не се согласувате со концептот и учесниците? Се знае концептот и поентата на шоуто, забава на проста воајерска маса.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Лани учесниците беа уникатни и интересни, овие засега се досадни и бирани со ист профил како лани

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Druze kade zivees ti ? Koja devojka denes ne e "sponzorusha" ?
Aууу,де бе ти,некако си ми сигурен многу дека секоја е "спонзоруша"....
Wait...си налетал на таква и си добил мислење за сите дека сме спонзоруши.
ГреФче тоа :(
Ние не ги праќаме, сами се пријавуваат ретардираните. И добро, зошто воопшто го гледате ова ако не се согласувате со концептот и учесниците? Се знае концептот и поентата на шоуто, забава на проста воајерска маса.
Eмисија за тепање време е,на сите им пречи по нешто..Требало тие да се пријават па да видеме како ке се покажале.Туку подобро тоа да се гледа отколку турско таџикистански серии нАли?:tv:

Го гледав шоуто само кога влегуваа во куката,подоцна заебав.Не ми се допагаше концептот.Повеке бев јас за Операција Триумф ама нас гледачите никој не не прашува :)

Член од
19 јануари 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
Aууу,де бе ти,некако си ми сигурен многу дека секоја е "спонзоруша"....
Wait...си налетал на таква и си добил мислење за сите дека сме спонзоруши.
ГреФче тоа :(

Ti pretpostavuvam si devojka i imas najmnogu 20 godini. za nekoja godina ke svatis sto go vrti svetot. Toa sponzorusa ne go kazav da navredam nekoj nego kako najnormalna pojava.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Ti pretpostavuvam si devojka i imas najmnogu 20 godini. za nekoja godina ke svatis sto go vrti svetot. Toa sponzorusa ne go kazav da navredam nekoj nego kako najnormalna pojava.
Во поголемиот дел си у право, ама и до негде ги оправдувам девојкиве сиромаштија е, од дома ќе им дадат 200-300 ден и шо попрво да напраи девојката. Вака она си бира ем ќе искористи нешто ем потребите задоволени. Отидовме многу оффтопик.

Иначе шо знам глеав прееска преглед на денов мислам дека не е толку интересно пошо не се опуштени кандидативе, за некое време ќе биде она вистинското. Иначе од девојкиве Само таа МИЛА, одбојкарката(плавата) и таа у отпадот шо е незнам како се вика, другиве не ми праат толку ќеиф.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Слабо ,, многу слабо.

Лоша селекција на луге, ниту еден сега за сега не ми е интересен\интересна некако со сила се прават занимливи. Подобро би било да направат како MTV Jersey Shore , да стават 10 згодни дечки и 10 лепотици со слаби карактерни особини и без многу правила.Пример да има тепање , пушење , журкање и слично...

P

PewDiePie

Гостин
Нема мислам никаде лајф бидејќи Србите донеле некој закон што забранува бла бла...
Па зошто тогаш на официјалната страна има опција лајв стрим која не ја отвора ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom