Големиот брат - нова сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гарант тука имало удел педерското лоби на телевизија Сител да пуштат буљаш во куќата на големиот брат

Максимално ме разочарува до сега нашиов,се труди или мисли дека зборува сбрски,кај фејлува правејќи го истото па уште и не(се) срами пред 5 држави.

Тони Зен еден и единствен.

Максимално ме разочарува до сега нашиов,се труди или мисли дека зборува сбрски,кај фејлува правејќи го истото па уште и не(се) срами пред 5 држави.

Тони Зен еден и единствен.

Потпишувам !

Барем не се обидуваше да збори српски,и да се бламира,си го тераше својот филм и затоа до финале стигна.

Во Македонија повеќе ќе има вклучувања во живо отколку во Србија, Србите донеле некој си закон, па не е дозволено да оди live по скоро цел ден..
Во живо ќе се вклучуваме секој ден во 10.30, 14, и околу полнок и на Сител 3 во 11.30, 16.15 и 18.15.

Што наредните 106 дена ќе се случува во куќата на Големиот брат ќе можете да гледате само на Сител.

Во живо ќе се вклучуваме секој ден во 10.30, 14, и околу полнок и на Сител 2 во 11.30, 16.15 и 18.15.

Најинтересните моменти ќе може да ги видите во пресекот на денот секој ден во 22.30, а само во понеделник пресекот започнува во 20 часот.

Во Македонија повеќе ќе има вклучувања во живо отколку во Србија, Србите донеле некој си закон, па не е дозволено да оди live по скоро цел ден..
Има донесен закон само за одложено емитување во живо,а за тоа ти што го кажа, нема.

--- надополнето ---

Што наредните 106 дена ќе се случува во куќата на Големиот брат ќе можете да гледате само на Сител.

Во живо ќе се вклучуваме секој ден во 10.30, 14, и околу полнок и на Сител 2 во 11.30, 16.15 и 18.15.

Најинтересните моменти ќе може да ги видите во пресекот на денот секој ден во 22.30, а само во понеделник пресекот започнува во 20 часот.
Има само два одговора зошто само во понеделник е во 20:00.
Или мислат дека ќе го победат Идол, а нема.
Или се плашат дека заради Лисјата, кои во понеделник започнуваат околу 22:30 ќе имаат мала гледаност.

^Хахаха...Потполно се сложувам со тебе:pos2:
Мора да е тоа причината
А во другите денови во 22.30,пази да не ќе биде погледано од "Долина на Волците"

Крш...џуџиња,педери,лезбејки,курви,милфици,сељаци. Не фала. Нека му е со среќа на нашиот и нека кресне нешто и така нема да има шанса да стигне далеку.

Ова шоуво повеќе како VIP изгледа. Сите се однесуваат како звезди. Сега засега е добро, впрочем секое шоу вака почнува а после распукуваат. Мене фаворит ми е девојката во отпадот, мислам Драгана се вика. Многу е убава, ептен. Тенка снага, висока, витка, златна коса, зелени очи... За мерак е. Најнеподнослива уште од сега ми е таа постарата госпоѓа со големите гради не знам како се вика ама се мисли газдарица таму, заедно со малечката Ема, уста не затвара.

дај нека си оди оваа ема у курац

Абе викате некоја од прва вечер цицки ова она дај да видиме има ли слики.
a sto ke kazes za Soraja Vučelić
IMG_1650.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom