Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
2, 3 или 4 пати на ден.. ова со 4пати е ко че сум на училиште ама ретко...на сабаље станувам во 8 и јадам,после пред училиште јадам пак,па на училиште и на крајо вечерам кај 8-9...
2 пати јадам ко че ме мрзи лол...најчесто јадам по 3 пати-особено во викенди или во деној ко че не учиме-на сабаље поручувам кај 9-10, ручам кај 3-4 и вечерам во 12:30-1 нојчта ко че сум на проба... :pop:

Зависи, најчесто еднаш, а некад ни ниеднаш. Но мислам на класичен ручек, не на салата или овошје кои обожавам да јадам.

Зависи, најчесто еднаш, а некад ни ниеднаш. Но мислам на класичен ручек, не на салата или овошје кои обожавам да јадам.
Ти си топ, нема трошок со тебе. :) Ја сите жени што ги знам јадат многу пати у денот, многу повеќе од мене. А ја јадам просечно 3 пати у денот. :)

Ovosje i malku kornfleks so mleko sabajle, posle toa pred rucek malku gricki (badem, lesnik i sl.) rucek dobar, krkam sve kolku sakam, i posle toa samo ovosje ili zelencuk ako sum gladen, posle 17h nisto ne jadam ;)

2 пати и онака неколку пати по малку

Еднаш...пошо цел ден сум излезена...и заборавам да јадам.:D

5 -6 пати итоа некогаш касно навечер ама џабе ништо не ми се фаќа :(

јадам 5 пати дневно
појадок,ужина,ручек,ужина,вечера +благо.Е сега нормално не ми се сите оброци исти ,појадокот ,ручекот и вечерата ми се обилни а ужините или овошје или јатки-семки јадам .

Доручек, ручек и вечера се задолжителни. Јадам и измеѓу доручекот, ручекот и вечерата.............. така да се на се 3-5 пати на ден јадам:)

Станувам јадам. Гледам серија, читам нешто јадам. Гледам серија, читам нешто пак јадам. Излегувам в чаршија, или таму јадам или ко че си дојдам, а некогаш и таму и дома.
Шо значи 3-4 пати, а некогаш и 5, ама ретко.

Седумдесет пошо понекојпат денот ми е долг, а еднуш ко јадев два дена јадев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom