ZTE RACER

• Креатор на темата Креатор на темата gice
  • Време на започнување Време на започнување
И што следи во пакетот освен телефон, даваат мемориска картица од 2Гб? Дека нашиве оператори може да ти скријат мемориска картица, слушалки или слично. :)

Во другиве држави пакетот содржи:
In the box:
- ZTE Racer
- Battery
- Charger
- Data Cable (microUSB)
- Wired Stereo Headset
- Memory Card (2GB)
- Quick start guide

И што следи во пакетот освен телефон, даваат мемориска картица од 2Гб? Дека нашиве оператори може да ти скријат мемориска картица, слушалки или слично. :)

Во другиве држави пакетот содржи:
In the box:
- ZTE Racer
- Battery
- Charger
- Data Cable (microUSB)
- Wired Stereo Headset
- Memory Card (2GB)
- Quick start guide

Meмориска мораш сам да си купиш,не даваат во пакетот

Сте се запнале сте го утупеле мозокот за еден кинез, па уште сакате и се да има за таа цена :)
ова ми се случуваше и со редбулот, зошто нема телевизија или радио. :pos: затоа што е ZTE :) CECT се бољи!

ако имате пари, а веќе кога давате 10.000 дајте уште некоја купете си Samsung или HTC и тие се направени од косооките ама барем имаат стандарди при работа.

pos.gif
Абе на претплата е 2990денари во Вип, 24месеци по 300денари тарифа М мислам, дека сега вип ја преполови претплатата, па затоа има побарувачка на овој телефон. :) до 25.11.2010, после тога кога ќе дојде 600ден претплата слабо да го купува некој. :)

Иначе за 50евра валда вреди телефонот, подобар е од кинеските копии на ајфон и нокиа 100%.

Како може да кажеш подобар кога не си ги користел?

Како може да кажеш подобар кога не си ги користел?

Немора да се користи за да се каже дека е подобар.

Работи на андроид платформа, кинеските телефони работат на ХХ систем кинески без врска, потоа има гаранција 12месеци кинеските копии имаат гаранција 12дена, има подобра камера од нив, подобри опции и слично.
Има и кинески телефони со Win.Mobile и други оперативни системи но тие не се по 50-60Евра.

Според мене за тие пари подобар телефон неможе да се земе со тие опции.

Купи го и користи го, па кажи дека е добар.

Добро, има некој конкретно искуство со телефонов за да го земам или не? :)

Да де, иди на оној македонскион форум имаште теми, прашања и одговори. Како да го рутираш и сл. работи :)

Добро, има некој конкретно искуство со телефонов за да го земам или не? :)

Јас го имам еден месец и телефонот е супер,има се,немаш блиц само на камерата другото се е перфектно,ако имаш намера земи го добар е.

Јас го имам еден месец и телефонот е супер,има се,немаш блиц само на камерата другото се е перфектно,ако имаш намера земи го добар е.
Od VIP go zede?
Jas sega bev vo VIp imase mnogu guzvi ne mozev da cekam.
Sakav da prasam kako e so 0 denari na 300 pretplata. Samo trebalo da se zemi so internet... ne svativ, a i ne znaese drugarot da mi kazi. Aj ako znae nekoj da mi objasni...

Od VIP go zede?
Jas sega bev vo VIp imase mnogu guzvi ne mozev da cekam.
Sakav da prasam kako e so 0 denari na 300 pretplata. Samo trebalo da se zemi so internet... ne svativ, a i ne znaese drugarot da mi kazi. Aj ako znae nekoj da mi objasni...
Од Вип го зедов со 300 денари претплата,ама 2990 го плаќаш телефонот,барем така јас го купив пред еден месец.Ке им кажеш како сакаш дали со интернет претплата или без,а интернет
дополнително можеш да си уклучиш.Ако те интересира усте нешто пиши ми пп.

Овие два телефони непристојно е да ги споредуваш. :kesa:

Самсунгот офкорс:smir:

И ја си викам Самсунг, ама знаеш како е, Ное сам си го скроил бродот и си испловил, а Титаник бил правен од професионалци па потонал...
Имав јас BenQ-Siemens EF81 телефонче, се супер, ама стварно супер беше телефончето... додека имаше гарнација :pos: После ни листа на повици не ми отвараше, ниту календар :) А, Сименс, јбг :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom