ЈАС ЈАС
ЈАС ВИДОВ развој и инвестиции ама развој и инвестиции на банкарските сметки и имото на Гвујо и уште неколку други околу него.
Не си се излажал,туку има една работа која ме ПЛАШИ а тоа е организираната пљачка по здравство,образование и.сл па како бре сакаат развој со речиси ист буџет а при зголемени трошоци???
Башка рамковните вработувања кои бар да беа по економски основ би рекол ОК..ама НЕ СЕ!!!
Како бре има милиони за лавови и за скопје 2014 а ваму не можат 3 милиона за лозарите да помогнат,за млекарите...уствари да бее полтроните крекаат 80 милиони субвенции 50 милиони помош бла бла бла-па КАДЕ СЕ ЕФЕКТИТЕ?????
Освен ако субвенциите не завршуваат кај што треба или можеби поголем трошок ќе биде само апликацијата???
ЛОШО е народе посебно ако земете предвид дека веќе некои продолжуваат со булшит проект како скопје 2014 и шмизли и ПОСЛЕ велат ова се ИНВЕСТИЦИИ?!??!
Сега тоа е потпишано и парите наши ќе завршат во нечии џебови а наредната година здравје полошо ќе биде
Задолжување во принцип не е проблем кога пак ќе повторам парите завршуваат каде што треба де енергетика,инфраструктура малце кастрење на администрација и долгите лавиринти бирократски и каде ќе имаме веќе РЕАЛНИ показатели за раст па по тој основ да го вратиме кредитот+каматата а под претпоставка дека парите завршиле каде што треба тогаш дури кредитот е добар или добро искористен,мое лично мислење е дека задолжување за леење бронза медиумски кампањи дефинитивно не треба.
Едноставно е статускво ќе бидеме уствари полошо имајќи ги предвид кратењата во повеќе ресори а и однесувањето на познатите директорчиња кои набавуваат држачи за тоалетна за 50 евра..е баш добар кадар имаме. три пати УРА!!!
во меѓувреме Р.М дар мар без ќар-ете зошто сум/ме клошар/и од држава!!