Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Драгана, ај да бидеме реални малку. Колкав е највисокиот хонорар што го добила Македонка за една ревија?!
Повеќе од 150 евра во Македонија гарантирам дека не добила ниту Натали.

Тоа е сеа на пример ти си хммм ај да кажеме слаткарка, и твоите слатки на светскиот пазар се продаваат за 1000-2000 па и повеќе евра и сеа те кани некој „организатор“ од МК и ти вели дека сака да му праиш слатки за 100 евра, без притоа да ти гарантира кога ќе ги добиеш тие пари, дали ќе имаш соодветни состојки за твоите производи итн.

Бај д веј манекенките се за да изгледаат убаво, пред се, НАЛИ.
Ако има и други таленти ќе стане супермодел, ако ептен ја бива ќе направи кариера и во друг бизнис без оглед на тоа дали е е или не е поврзан со модата.

Јас Катерина ептен ја сакам и и посакувам се најдобро.
Можеби според тебе не е најубава Македонка, но дефинитно е најфотогенична. И сега за сега е наша најуспешна манекенка.
Што сака нека биде ама мене ми е крајно антипатична. Плус реално таквата изјава не и држи вода воопшто. Или што видела повеќе пари и кој ве врти вас таму, јас си градам кариера, а како стигнав до тука, кој ми помогна не ми е важно. Ама добро успеа она да се тргне од овде, извиси многу луѓе и тоа е тоа.
Натали ја спомна..па штознам превештачка е и префорсирана. Мој став, мое мислење не мора да се сложиме нели?

Инаку на темава.. Вера Мештеровиќ, Надица, Биљана Дебарлиева и Татјана Груевска.

Што сака нека биде ама мене ми е крајно антипатична. Плус реално таквата изјава не и држи вода воопшто. Или што видела повеќе пари и кој ве врти вас таму, јас си градам кариера, а како стигнав до тука, кој ми помогна не ми е важно. Ама добро успеа она да се тргне од овде, извиси многу луѓе и тоа е тоа.
Натали ја спомна..па штознам превештачка е и префорсирана. Мој став, мое мислење не мора да се сложиме нели?

Инаку на темава.. Вера Мештеровиќ, Надица, Биљана Дебарлиева и Татјана Груевска.

Koлку само се согласувам! Вера Мештеровиќ, Надица, Биљана Дебарлиева и Татјана Груевска се навистина убази жени! :smir:

Кики учеше кај мене во школо порано и - прекрасна е!
Ама официјално и дефинитивно:)

71.jpg
00320m.jpg
220px-Karolina2007.jpg

катарина и надица
убави и професионални во она што работат
missbikinis0718.jpg
On.net_Katarina_Ivanovska_002.jpg

1171071240_l.jpg

najubava makedonka definitivnoo e miss na makedonia 1998,a toa e ana binovska slika nemozam da najdam

Why can't I see this profile?
This user has restricted access to their profile. This means you cannot view their profile unless you are a friend. If you know this person, use the links to the left under the profile photo to send a friend request or a message to them.

Why can't I see this profile?
This user has restricted access to their profile. This means you cannot view their profile unless you are a friend. If you know this person, use the links to the left under the profile photo to send a friend request or a message to them.

znam napraiv mala greska..eve ti link da ja vidis
:smir:

Па не е бог знае шо да ти кажам право,,
Али ако ти се ложиш на неа не ти ја бранам удри слободно...sd
За мене во секој случај Ката Ивановска е номер едно, слика не ставам пошто сте изнаставале доволно

Дапп... се сеќавам дека кога победи на изборот за мисс имаше многу информации по весниците демек вака бил местен изборот, онака бил местен изборот.
Сеа кога видоф која е, нема да и праќам френд рикуест на хи5 :wink:

btw ana binovska mi e bratucedka..i treba da se vidi u zivo...nema ubavi sliki na net od nea...a toa so pisuvase po vesnici deka izborot bil mesten nema veze...se vide posle koj e koj...na mis international vo japonija od 100 zemji ona vleze emgu prvite 15 a vo turcija na mis turisam vleze pak vo polufinale...koa ke mi dade asalni sliki ke vi dadam

btw ana binovska mi e bratucedka..i treba da se vidi u zivo...nema ubavi sliki na net od nea...a toa so pisuvase po vesnici deka izborot bil mesten nema veze...se vide posle koj e koj...na mis international vo japonija od 100 zemji ona vleze emgu prvite 15 a vo turcija na mis turisam vleze pak vo polufinale...koa ke mi dade asalni sliki ke vi dadam

Жими мајка знаев дека имаш некоа позрзаност се неа..извини за тоа со ложењето лаве не знаев:kesa:
Вкусови машко не мора да ни се исти на сите има некои и мажи сакаатsd

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom