Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ете.
Ама ова важи за најубава унутар МК.За надвор од Мк не праиме муабет..:icon_razz

trilobite напиша:
Ете.
Ама ова важи за најубава унутар МК.За надвор од Мк не праиме муабет..:icon_razz
Надвор друга лига игра како Реал Мадрид...итн...:nejnej:
Имаме ние и поубави чупиња ама ете не се во можност да ги видиме:)

елена и сања

Attachments

• sanjanikolic2.jpg
    sanjanikolic2.jpg
    116,4 KB · Прегледи: 263
  • 15858-risteska_elena_ap.jpg
    15858-risteska_elena_ap.jpg
    20 KB · Прегледи: 422
  • beauty062sz4.jpg
    beauty062sz4.jpg
    104,8 KB · Прегледи: 259
  • 58549_base.jpg
    58549_base.jpg
    23,5 KB · Прегледи: 257
  • beauty061cj1.jpg
    beauty061cj1.jpg
    103,5 KB · Прегледи: 256
Ima li nekoj sliki od Emilija Pendeva,devojkata sto bese na spotot na pesnata lejdi na Tose?
Dajte nekoe linkjce itno e...:-)

*ANE* напиша:
Ima li nekoj sliki od Emilija Pendeva,devojkata sto bese na spotot na pesnata lejdi na Tose?
Dajte nekoe linkjce itno e...:-)
мислиш на:
2zoomik9.jpg

уф уф се изгорев...до сега само сара леши и каролина не ми се по кеиф...со катарина заедно сме биле по извиднички акции и супер изгледа..елена ристеска ја знам од времето кога татко и ја учеше да вози точак (пред 2 години на паркингот у ново лисиче) и ама ич не делува убаво...марија васиќ ми е комшивка и добра е ама носот и е како трета смена у бурекџилница позади шанк...али она има сестра Бојана се вика..на времето беше грдото пајче у маало али сега е дефинитивно убавица..неам нажалост слики ..али како и да е има што да понуди македонијава..
и стварно треба да пратиме нешто што е убаво по светов а не анорексични искомплексирани „манекенки”...

поздравинела

стварно треба да пратиме нешто што е убаво по светов а не анорексични искомплексирани „манекенки”...

Go poddrzuvam gore navedenoto!!!!
Pa makedonija ima navistina mnogu ubavi devojcinja,dajte da pratime nesto salam.....

ramada напиша:
стварно треба да пратиме нешто што е убаво по светов а не анорексични искомплексирани „манекенки”...

Go poddrzuvam gore navedenoto!!!!
Pa makedonija ima navistina mnogu ubavi devojcinja,dajte da pratime nesto salam.....

Немора да праќаме, можеме и само да ги истакнеме колку да се види што е каде е ...

normal_DSCN0464.JPG

normal_jasss.jpg

normal_Picture%20376.jpg

normal_untitled1%7E0.JPG

deded.jpg

normal_Image%28713%29.jpg

Несвести бре ... дури и позирањето не им е слаба страна ... само за модели се родени, само за модели!:nemoguce: :kiss:

filesfilekarolina2050qj3.jpg

47.jpg
43.jpg

Јас мислам дека Каролина и Катарина се најубави и најзгодни, а за Елена : ја видовте ли само на гласањето на Македонија за евровизија, кај се изглупира и многу беше грда, а Катарина и Каролина се природни лепоти.

Делукс, зошто да не сме егоистични кога со право сме тоа? Да не имаш некоја замерка на мојот избор? Штета ако е така ... тоа би значело дека немаш вкус ... ништо лично, ама така му доаѓа.
Еве јас да си ги додадам лепотиците наши кои вчера немав време, а на кои им се воодушевувам ... за инат де ...:pos2:

normal_DSC00179.JPG

normal_DSCN0637.JPG

normal_Pro_dekankata.jpg

normal_kajgana_rodenden_03143.JPG

Има и мажи тука, но мака ми е да ја сечам сликава ... :vozbud:

normal_jassss%20smizle.JPG

normal_JD500548%5B1%5D.jpg

Убајни, убајни ... :vozbud:

Vistina nasite kajgandzijki forumdziki se prirodni lepotici:vozbud::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom