Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Elena e zakon ... Ne znam poubava i poseksi devojka od nea :icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz

Eve da vi pokazham edna tetka od mojata familija, odnosno moja kuma. :-)))

Se nadevam nema da mi zamerite deka postavuvam sliki od zhena bajgi vo godini, no na vremeto beshe mis na Jugoslavija ili prva pridruzhnichka ne se sekjavam sega, epten odamna bilo...

nina-3.jpg

Nina.neg.05.jpg

NATALI SO MU BESE POMOSNI4KA NA IGOR DZAMBAZOV U SUPER BINGO PORANO,E SPORED MENE NAJUBAVA MAKEDONKA.

Kаква натали бе.ВРСКА НЕМА.Има доста убави девојки.Од помладиве сестра и на Марија Васич(Бојана)е добра.Катерина е убава ама не е ништо посебно.

Ива ако таа слика ти е наркомански иглед, тогаш да не ти покажува слики од ЕМО девојчици :pos:

Абе озбилно Елена не е убава.. аман! Од толку убави македонки неа ли ја најдовте ? :nesvest:

Абе озбилно Елена не е убава.. аман! Од толку убави македонки неа ли ја најдовте ? :nesvest:
Не ја бранеф, само кажаф дека не личи на наркоманка, повеќе ко певаљка од кафана што пеела/пиеле до 5 сабајле и си ја разбудил у 9 од кревет. Што е тука некаде во грдоста.

Инаку Вера Мештеровиќ, некако тешко ми оди барањето слики од неа. Ама најубава е. т.е. има некоја гламурозна убавина.

lugje sto vi e jas kakvi drugarki bliznacki imam he sum videla poubavi devojcinja sea za slika ne znam dali ke mi dozvolat ni elena ni nikoj ne im e ramen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom