Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
опаааа некој се запалил по скул а хехе

најуба е таа манекенката што беше на наше бинго, таа плавата незнам само како се викаше

Кој се запалил бе :) Само кажувум дека е најубава :)

Или заозбилете се или јас заозбилено ќе ве бришам.

Назад на темата!
НЕ е темата за најубава кајганџика,туку за Најубава Македонка.
Она, јавна фаца, ви текнува?!

Натали е многу убава, ама според многу луѓе таа е ороспија(простете на израз) бидејќи трча само по луѓе со пуни џебови..

%7BDBF0AE57-7745-43AE-97EA-61AB8AAE3B81%7D_natali-2.jpg

Најубава е Елена Ристевска

Имаше две сестри што имаа реклами за Енерџи, можеби близначки беа, едната од нив беше... поубаво нешто на овој свет здравје. Близу лептокарија живеат.

Имаше две сестри што имаа реклами за Енерџи, можеби близначки беа, едната од нив беше... поубаво нешто на овој свет здравје. Близу лептокарија живеат.

Па дај слика.. нешо.. :) Да видиме

Елена Велевска турбо-фолк певица :))
Елена беше и убава и секси и се пред да се прае опер.НЕ ВИКАМ ДЕКА СЕА НЕ Е,ама со самата помисла дека 90% од телото и е вградено операциски некако ми е блјак.А елена мене ме разочара,она си бесе бозица и пред тоа али...слава јебига:toe:

Па дај слика.. нешо.. :) Да видиме

За жал немам, и не најдов по нет. Се надевав дека некој овде има и ќе ги објави. Имаа одамна слики во списанието Теа, реклами за Енерџи и Мис Сиксти... а не ми беше згодно да ги фотографирам лично во живо, на диво... грешка моја. :)

Eдит: Оваа од рекламата за витаскин на Крка личи 80 посто на таа за која што зборувам. :)

vitaskinuk4.jpg

Еве едно од моите омилени девојчиња!!!!!!

Ani.jpg

qwerthhhyuio.jpg

Што ти се свиѓа кај оваа....толку е извештачена...

Иначе за мене најубава Македонка .....Емилија Петановска студент 2ра година на медицина накнадно ќе постирам слики.:vozbud:

E so ispadna sega?Deka onie na TV se najubavi?Mene ne mi se sviga Natali ama ic,Elena e ubava,no vo moja maala ima 10 devojcinja poubavi od niv...taka da ne znam so da kazam..Onie od TV ne se ni blizu do epitetot Najubava Makedonka :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom