Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нит ги гледав, нит сакав да ги гледам, ама едно ќе кажам... И покрај тоа што тимов е целосно за ремонт, со евентуално останување на Глобил, ризикуваат да ги изгубат и најдобрите играчи во екипата. Толку лузерска и негативна енергија шири мизеријава околу него, тоа е чудо едно. И во првиот мандат беше исто, нарочито последната сезона каде и покрај тоа што го освоија Скудетото, играчите едвај чекаа да си замине од клубот.

И друго нешто ќе пишам, онаа ЈувентусМК фан страната на фејсбук е толку мизерно водена во последно време (не знам кои им се админите) што буквално заличуваат на некоја интерашка страна која нон стоп бара грешки од судиите... Тоа админите се толку напикани во шупакот на Алегри, и не ја согледуваат реалната страна дека клубов е претворен во тешка мизерија, па сега вадат сликички со судии и прават глупи интерашки фори... Земале плус се расправаат со тоа фановите што им кажуваат дека ја уништија страната со нивните бебешки понашања.

Нит ги гледав, нит сакав да ги гледам, ама едно ќе кажам... И покрај тоа што тимов е целосно за ремонт, со евентуално останување на Глобил, ризикуваат да ги изгубат и најдобрите играчи во екипата. Толку лузерска и негативна енергија шири мизеријава околу него, тоа е чудо едно. И во првиот мандат беше исто, нарочито последната сезона каде и покрај тоа што го освоија Скудетото, играчите едвај чекаа да си замине од клубот.

И друго нешто ќе пишам, онаа ЈувентусМК фан страната на фејсбук е толку мизерно водена во последно време (не знам кои им се админите) што буквално заличуваат на некоја интерашка страна која нон стоп бара грешки од судиите... Тоа админите се толку напикани во шупакот на Алегри, и не ја согледуваат реалната страна дека клубов е претворен во тешка мизерија, па сега вадат сликички со судии и прават глупи интерашки фори... Земале плус се расправаат со тоа фановите што им кажуваат дека ја уништија страната со нивните бебешки понашања.
Потполно си во право за страната на Јувентус. Ко првоодделенци со посебни потреби да ја водат. Ако пишеш нешто негативно за глобилот одма идат со хихириху хумор кој умрел во минатиот век. Дегенериците мислат дека ако критикуваш дека си против Јувентус а сите таму да се соберат, немаат години стаж на навивање како што имам јас. Класична копиљана!!!

Рабио не смеј да си оди. Мора квалитетни првотимци да се клат до него. Локатели веќе не е недопирлив ама би му дал уште сезона шанса.

Во финалето на купот против Аталанта, значи едно 95% губиме и да се помолиме да не не отворат како паштета...

Каков играч, мерак беше само да му ги гледаш движењата, елеганција во движење, а пасовите му беа чиста ејакулација. Денес средината ни се состои од едноклеточни амеби кои не знаат 5 метра да истрчаат, а да не заебат работа...единствениот што чини е под суспензија цела година, ај барем ќе го видиме на крај на Мај.

Иначе...

Одлично голманче, безброј пати ја спасуваше Монца од гомна. Сега читам, можно е Перин да оди таму како замена, а работава со Шчезни е дека не прифаќал нов договор со намалена плата, па можно е да го шитнат летово. Како и да е со Ди Грегорио сметам дека прават одлична зделка. Бел бумбар за ова (y)

Каков играч, мерак беше само да му ги гледаш движењата, елеганција во движење, а пасовите му беа чиста ејакулација. Денес средината ни се состои од едноклеточни амеби кои не знаат 5 метра да истрчаат, а да не заебат работа...единствениот што чини е под суспензија цела година, ај барем ќе го видиме на крај на Мај.

Иначе...

Одлично голманче, безброј пати ја спасуваше Монца од гомна. Сега читам, можно е Перин да оди таму како замена, а работава со Шчезни е дека не прифаќал нов договор со намалена плата, па можно е да го шитнат летово. Како и да е со Ди Грегорио сметам дека прават одлична зделка. Бел бумбар за ова (y)
3-4 пати го имам гледано како брани, ми оставил впечаток дека врска нема од бранење, дека е многу исфорсиран. Оној Фалконе од Лече е 100 пати подобар голман

Само Marco Carnesecchi бајовци, али е окорели интериста

Каков антифудбал играме, на она копитото полураспаднато на клупа треба јавно да му се суди за вакви перформанси, а не да ми бара пари за предвремено раскинување на договор.
Ајде нека завршува лигава, дека доживее еден дебакл во Купот од Аталанта, и да го снема веќе од клубот заедно со се ќерка му... Толку ми ја убија желбата да го пратам Јувентус со овие игри, чудо едно. А сум го прател клубот у втора лига, и кога стручњаци ни беа Раниери, Ферара, Закерони и Дел Нери....ама никој, апсолутно НИКОЈ од овие не ми ја убил желбата да го гледам Јувентус како Гаргојлов што ни е моментално на клупа.

Бркајте го на клоци!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom